Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen hősugárzót válasszak?

Akár nyár van, akár tél, bármikor előfordulhat, hogy több melegségre vágyunk, ilyenkor nagyon jól jön egy megfelelő hősugárzó. Ezek a készülékek nagyon hatékonyak és gyorsan a segítségünkre lehetnek. Kiválasztásakor fontos mérlegelni pár dolgot, mint például főfűtésre, vagy csak rámelegítésre szeretnénk használni. Rengeteg fajtája létezik a piacon, a kutyubazar.hu weboldalán nagy választék áll előttünk. A fogyasztása, típusa és mérete szerint lehet csoportosítani. Vannak beltéri, kültéri, fali és álló fajtái is. Lássunk hát néhány fajtát közelebbről.

kutya

Az Infra hősugárzó infravörös sugárzássá alakítja át az elektromos áramot. Érdekessége az, hogy nem a levegőt, hanem a tárgyakat, élőlényeket melegíti fel, így a hőérzetünk is kellemesebb lesz. Mivel nyitott nyílászárók mellett is megtartja a hőt, így igen költséghatékony. A Ventilátoros  hősugárzók rövid időn belül meleget varázsolnak, kis költségűek, mert a hideg levegőt beszívva felmelegítik és a forrót fújják vissza. Akár egy nagyobb helyiség fűtésére is megfelelő, de mivel zajosabb, ezért a pihenésre szánt helységekbe nem ajánlott. A komolyabb fajtákban található  egy automatikus hőszabályzó, mely segítségével elkerülhető a túlmelegedés. 

karácsony

A Kerámiabetétes hősugárzó nagyon gazdaságos választás lehet. Nagy teljesítményre képesek, kis energiafelvétel mellett is. Csendes, hosszú életű, kiválóan adja le a hőt és tárolja is. Az Elektromos konvektorok inkább kiegészítő fűtésre ajánlottak, mert igen költséges a használatuk. Fűtőelemei felmelegítik a levegőt és azt nyomják ki a helységekbe. 

hősugárzó

A kültér hatékony melegítésére ajánlott a Hősugárzó gomba. Egy gázpalack segítségével működik, például sok kávézó és étterem használja ma már, hogy azokat a vendégeket is minél tovább magánál tartsa, akik szeretnek inkább a kinti részeken helyet foglalni. Az Elektromos kandallók nagyon divatosak lettek. Előnyösnek bizonyultak, mert hogy nem kell hozzájuk fa, vagy szén, így a tisztítása is egyszerűbb. Praktikus és könnyű használata nagyon kellemes és igazi téli hangulatot idézhet otthonunkba. Sajnos a hátránya a nagy mennyiségű áram fogyasztása. Ha nem is tudjuk rendszeresen használni, még mindig elegánssá, divatossá teheti lakásunkat.  

hősurgázó

Láthatjuk hát, hogy rengeteg fajtája létezik a hősugárzóknak. Vásárlás előtt mindenképpen célszerű meghatározni, hol és mire szeretnénk használni.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem