Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen kéziszerszámokra van szükséged otthonodban?

Általában a szerszámokra a legváratlanabb pillanatokban van szükségünk, sajnos ilyenkor szembesülünk azzal a ténnyel, hogy bizony eléggé hiányos a készletünk. Ebben segítségünkre lehet az elefantszerszam.hu weboldala. Sok esetben persze egy csavarhúzó, vagy kalapács segíthet problémánkon, de hamar rájövünk ez nem elég. 

Mivel sokféle méretű és fejű csavar létezik, érdemes egy készletet tartani csavarhúzóból, amiben többféle csavarhúzó is található. Bármikor jól jöhet, akár bútorok összeszerelésénél is. Érdemes egy nagyobb munkálathoz beszerezni egy akkumulátoros behajtó gépet, amivel fel tudjuk gyorsítani a munkánkat. Ehhez is lehet vásárolni több méretű és alakú bitfejeket, amiket szükségszerűen átcserélhetünk. Ezt fel tudod használni csempéhez, téglához, fémekhez, vashoz egyaránt, csak megfelelő fúrószálat kell alkalmazni. Egy ágy összeszerelésénél szükségünk lehet csillag-,és villáskulcs készletre is. Érdemes olyat választani, ahol a nyél egyik vége csillag-, a másik villáskulcs. Ez utóbbiból léteznek még racsnis csillagkulcsok és állítható villáskulcsok is. 

Bútor szerelésnél jövünk rá, hogy jól jönne egy imbuszkulcs is, amit a gyártó cégek néha elfelejtenek megrendelésünk mellé csomagolni. Itt is a sokféle csavar miatt, érdemes készletet választanunk. Bármikor jól jöhet egy zseblámpa is, érdemes elemes fajtát beszerezni, így ha fényre van szükségünk, mindig kéznél lesz. A kalapács bármilyen barkácsoláshoz alap felszerelés. Érdemes inkább fémnyelűt választani, mert strapabíróbb, mint fa társa. Van olyan fajta, aminek a másik végén szegkihúzó kalapács található, ami praktikus lehet munkánk közben. Csípőfogóra lesz szükségünk, ha például vezetéket, drótot akarunk elvágni. A nagyon beékelődött csavarhoz harapófogóra lehet szükség. 

A kombinált fogó, ennek a kettőnek az ötvözete. Esetleg, aki vízvezetéket bütykölne, csőfogó lehet a segítségére. Ha méretet szeretnénk venni, jó ha tartunk otthonunkba legalább 5 méteres hosszú mérőszalagot, ennek bárhol hasznát vehetjük majd. A magasban végzett feladataink megoldásához kell egy létra is, ami segítségével könnyen hozzáférhetünk a különböző helyekhez. Aztán kéziszerszámaink használatához, vagy éppen egy újonnan vásárolt háztartási gépünkhöz szükségünk lehet hosszabbítóra is. Csomagolások gyors kibontásához pedig egy szike elengedhetetlen. Ha van kertünk, ott is célszerű pár dolgot venni, mint például az ásó, kapa, gereblye. Azt gondolom, ezek igazából minden jól felszerelt házból sem hiányozhatnak, mert  egy csomó bosszúságot elkerülhetünk majd. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem