Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen lapszintező rendszert használjunk?

Ha te sem tudod, hogy hogyan válassz a sok különböző lapszintező rendszerek közül és eltévedtél a burkolatszintező kínálatban, megmutatjuk hogyan dönthetsz okosan!

Mivel a burkolatokkal nagyon precízen kell dolgozni, nagy szükség volt a lapszintezők kínálta előnyökre. Ezek megakadályozzák, hogy a már lefektetett lapok hirtelen elmozduljanak. Használatuk nagyon egyszerű, amivel sok időt és pénzt lehet megtakarítani!

Amire mindenképpen megéri odafigyelni, hogy pontosan honnan történik a beszerzésük, ugyanis a piac tele van gyenge, minőségileg megkérdőjelezhető termékekkel, viszont a burkolatszintezo.hu kínálatában csak prémium minőségű alapanyagokból készült TLS termékeket találsz, amelyek garantáltan nem okoznak csalódást!

Nagy-ékes lapszintező rendszerek

Ebbe a kategóriába tartoznak a TLS-PROTLS-PRO ECOTLS-SMARTTLS-SMART ECOTLS-PRO XL termékek. A burkolatszintező típusok között esetenként van némi eltérés, ami miatt nem kompatibilisak a többi verzióval. Viszont a lapszintező ék ugyanolyan paraméterekkel rendelkezik.

A némi eltérések ellenére ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkeznek, használatuk is egyformán történik.  

Kis-ékes lapszintező rendszerek

Ebbe a kategóriába pedig a TLS-BASIC és TLS-BASIC ECO tartoznak. Az előző kategóriával teljesen megegyeznek felhasználási módjukat tekintve, a különbség a méretekben van. Az ék szélessége és a talp ablaknyílásának a szélessége tér el egymástól, ami miatt a rendszerek nem kompatibilisek egymással.

A kis és közepes méretű csempelapok esetében kiválthatják egymást, de a kis-ékes lapszintezők használata egyszerűbb, mivel a szűkebb helyeken is elfér. Ebből adódóan, a költségek is jóval kedvezőbbek, majdnem 60 %-a a nagy-ékes lapszintező rendszereknek.

Újrafelhasználtató burkolatszintező

Egyedi terméknek minősül a TLS PROPELLER. Ez a csempeszintező önmagában is felhasználható, de gyakran a kis- és nagy-ékes lapszintezők mellett kerül alkalmazásra, úgynevezett javítókészletként, amivel meg lehet előzni, hogy újból fel kelljen szedni a teljes burkolatot.

A lapszintező rendszerek helyes kiválasztása

A kezdő burkolóknál a legfontosabb szempont a lapszintezők kiválasztásánál a költségek. A TLS-BASIC e tekintetben nagyon jó választás lehet!

Általánosságban elmondható, hogy bármelyik lapszintező rendszer alkalmazása jobb, mint a semmi, hiszen így is kiváló lesz a végeredmény, amit a burkolatszintezo.hu weboldalán található lapszintezőkkel garantáltan elérhet!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem