Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen termékeket vásároljunk otthonra a környezettudatosság jegyében?

Lehet sokunk fejében megfordult már az a kérdés, hogy milyen lehet az élet, ha nem termelnénk olyan sok hulladékot? Ennek a megvalósítása nehéznek tűnhet, de segítségünkre lehet a Design Market weboldala, ahol rengeteg öko termék közül tudunk választani.

De mi is az öko szó jelentése?

Az „öko” szó egy rövidítés, amely a biológiában gyakran használt „ökológiai” kifejezésből ered. Jelentése nemmás, mint „környezettan”. Ha az öko kifejezést találjuk egy terméken, akkor az a következőt jelenti:

·        az alapanyagai ökológiai gazdálkodásból származnak,

·        a csomagolása környezetbarát és újra hasznosítható,

·        nem tartalmaz mesterséges, szintetikus anyagokat és

·        kizárólag növényi alapanyagokból áll.

A környezettudatos életmód a tudatos vásárlással és környezetbarát döntésekkel kezdődik, így a környezettudatosság érdekében olyan termékeket kell választani, amelyek természetes anyagokból készülnek. Így nem csak a természetet, hanem a te és szeretteid egészségét is megvédheted. Ráadásul a pénztárcádat is megkíméled, mivel nem vásárolsz rövid élettartamú és korlátozott használatú árukat.

A Design Market weboldalán elegáns, stílusos termékeket találsz, amikkel számtalan eldobható poharat, dobozt, zacskót és egyéb környezetszennyező használati tárgyat válthatsz ki. Mindezeket olyan fenntartható módon operáló, környezettudatos márkák kínálatából lett összeválogatva, amik közül bátran vásárolhatsz annak tudatában, hogy használatukkal hozzájárulsz a környezetvédelemhez.

A hétköznapjaink elengedhetetlen eszközei közé tartozik a bevásárló szatyor, amit mostanában már stílusos kiegészítőként is lehet hordani, táska helyett. A Frank Green többször használatos táskája is ilyen. 3 az 1-ben, újrahasznosított anyagból készült, ami kis helyen is elfér, mivel össze lehet csukni.

Az állandó hidratálás elengedhetetlen, viszont nem kell, hogy a természet kárára menjen. Ebben segíthet egy újra használható kulacs, vagy termosz. Amellett, hogy segítünk a környezetünknek, az egyéniségünket is ki tudjuk fejezni a Design Market széles kulacs és termosz választékával. Igényeink szerint tudunk választani rengeteg méret és minta közül, aminek köszönhetően a környezettudatosság is élvezetessé válik.

A baráti összejövetelek legújabb kiegészítője lehet a színes party pohár készlet, amit áttetsző tetővel és szívószállal látták el. De ha kedvenc italainkat autentikus módon szeretnénk elfogyasztani, akkor a rozsdamentes acél szívószál lehet a legjobb megoldás.

A környezettudatosságnak egyre nagyobb szerepe van az életünkben, a Design Market pedig széles termékkínálattal könnyíti meg az öko termékek vásárlását.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem