Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen vitaminokra van szüksége kutyádnak?

Tapasztalatlan kutyatartók gyakran esnek abba a hibába, hogy olyan ételt adnak a kedvencüknek, ami megbetegítheti őket. Ilyenek például a pizza és az édességek. Sokszor halljuk: „Olyan cukin nézett rám, hogy nem tudtam ellenállni!”.  De mégis muszáj megállni, az Ő érdekében, nem szabad engednünk a kísértésnek.  Ehelyett célzottan keressük meg a számukra kifejlesztett jutalom falatot, kutyacsokit, kutya snack-eket. 

Emellett, fontos támogatnunk immunrendszerüket, egészségüket a számukra kifejlesztett  készítményekkel. 

Felmerül a kérdés: szükséges-e pótolni a vitamint, vagy ha minőségi kutyatápokat választunk, az elégséges vitaminbevitel számukra?

A zsírban oldódó vitaminokat egészséges kutya esetén nem szükséges pótolnunk, mert a szervezete magától is előállítja a szükséges mennyiséget. Ilyenek a D, E, K, A vitaminok.

A vízben oldódó vitaminokkal teljesen más a helyzet, túladagolni őket nehéz, szinte lehetetlen, mert a felesleg a vizelettel távozik a szervezetből.

A C-vitamin, az ember számára létfontosságú, és a bevitt tápanyaggal kell pótolni, míg a kutya szervezete előállítja természetes táplálékából, a húsból. Mégis érdemes alkalmanként kicsit megemelni az adagot, és pótolni a vitamint. jozsapet_boldog

Mit tehetünk annak érdekében, hogy megőrizzük kutyáink egészségét?

Ahogy az emberek esetében is, a hangsúly a megelőzésen van. Különböző vitaminokkal, táplálék kiegészítőkkel erősíthetjük immunrendszerüket.  A Jozsapet  webshopban prémium minőségű  vitaminokból válogathatunk.

A Minera Bérescsepp  kutyáknak kifejlesztett készítmény, amely ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz. Anyagcserezavarok, étvágytalanság, gyengeség esetén, ellenálló képesség javítására, fertőző megbetegedések esetén a gyorsabb felépülésre, az immunrendszer erősítésére, a szőrzet minőségének javítására javasolt.  A Minera cseppek kiválósága abban rejlik, hogy az ásványi anyagokat pont az adott állatfaj számára szükséges mennyiségben és arányban tartalmazzák.

A BiogenicPet Vitality természetes módon emeli a vitalitást, erős és egészséges immunrendszert biztosít, ami elengedhetetlenül szükséges a kutyák egészségéhez. Aktív hatóanyagai révén regenerálja a sérült vagy gyulladt szöveteket, vitalizálja az öregedő sejteket, megvédi a szervezetet a gyulladáscsökkentők káros mellékhatásaitól.

Továbbá immunrendszer erősítésre, roborálásra ajánljuk még az Immunovet granulátum por készítményt is, melynek magas vitamin, telítetlen zsírsav, makro- és mikroelem tartalma egészséges állatok immunerősítésére, jó közérzetének fenntartására  szolgál. Hasznos még a beteg kutya, macska gyógyulásának elősegítésére.

A prémium, és extra prémium tápok vitaminokkal vannak dúsítva. Mivel az egyes porciók testtömegre vannak kimérve, (fel vannak tüntetve a csomagoláson), és kizárólag annyit szabad adni belőle az ebnek.jozsapet_vitamin

A vitaminokból célszerű a „multi” előtaggal rendelkező készítményeket vásárolni, például a Agroferm pet multivitamint,   hiszen nem tudhatjuk, melyik vitaminból igényel többet az eb szervezete.  

Egészséges, kiegyensúlyozott életet szeretnénk nyújtani kutyánknak? Szeretnénk, ha hű „társunk” örökké velünk maradna, és ne veszítsük el? Akkor fontos, hogy figyeljünk rájuk, óvjuk meg egészségüket. Így sikerülhet!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem