Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Minden, ami az óvodakezdéshez szükséges lehet.

Lassan elérkezünk szeptember első napjához. Elkezdődik az iskolakezdés, a kisebb gyermekeknek pedig az óvoda megkezdése. Ha gyermeked éppen idén kezdi az óvodát, akkor cikkünkből most kiderül, hogy mire is lehet szüksége a mindennapokban. A gyerek-ágynemű webshopjával közösen összegyűjtöttük, hogy mit érdemes beszerezni még az óvodakezdés előtt.

Ez nem csak a felnőtteknek nagy változás, hanem a gyermekek számára is megannyi újdonságot tartogat. Rengeteg kérdés kavarog ilyenkor a szülők fejében, melyik óvodát válasszam? Megfelelő óvónéni lesz gyermekemmel? Szeretni fogja-e az óvodát? És a legfontosabb, miket is kell beszereznem? 

gyerek-ágynemű ovi

Derítsük ki listánkból, miket érdemes beszerezni.

Célszerű beszerezni egy vállfás ruhás zsákot, amikben a váltó ruhákat lehet tárolni. Illetve, ha “baleset” éri ruháját, akkor az óvónő is bele tudja pakolni a szennyezett ruhát, amit a szülő haza tud vinni délután. A váltó ruhák mellett benti cipőt is érdemes biztosítani gyermeked számára, mely tartja lábát, jól szellőzik, kényelemes. Nem papucs, mamusz, hanem egy olyan kis cipő, szandál, amiben biztonságosan szaladgálhat, ugrálhat, anélkül, hogy elesne. 

Tisztasági csomagot is biztosítani kell a szülőknek. Amely tartalmaz egy kis törölközőt, kéz törlésre. Fogkefét fogmosó pohárral ellátva, gyermek fogkrémet szalvétát, illetve papírzsebkendőt, azokban az intézményekben, ahol ezeket kérik. Egy középsős, nagycsoportos gyermek számára tornázáshoz szükséges felszereléseket is vinni kell. Ilyen a torna nadrág/rövid nadrág, egy póló és tornacipő. 

Ezek tudatában beszéljünk az egyik legfontosabb kellékről, az ágyneműről, lepedőről.

Napjainkban az óvodák, az alváshoz csak műanyag kis fektető ágyakat biztosítják. Minden mást a szülőnek kell vinni, gondolok itt a lepedőre, ágyneműre, pizsamára. Fontos olyan anyagból kiválasztani a lepedőket, amiket gyakran lehet mosni.

Biztosan sok olyan történetet hallottál ismerőstől, ismerős gyermekéről, hogy mennyire rossz élmény volt számára az óvodai alvás, kényszeresnek érezte, “utálta”, és egy percet sem aludt.

Pedig a rendszeres, kiegyensúlyozott alvás hozzájárul a gyermekek optimális fejlődéséhez, az idegrendszerük érését is segíti. Ez a fejlődési folyamat akkor lehet zavartalan, ha állandó napirendi program a délutáni alvás, ami kellő mennyiségű, minőségű is. Hozd meg gyermeked kedvét a kedves, mintás, kellemes színű óvodai ágynemű szettekkel.

gyerek-ágynemű szettek

Szeretnéd, ha gyermeked a délutáni alvásra majd mindig kellemes emlékkel gondolna vissza, és nem rossz élményként? Szeretnéd elérni, hogy az óvodában is olyan kellemesen aludna, mint otthon saját ágyában?

Akkor nézz be a gyerek-ágynemű webshopjába, és válassz olyan gyermek ágynemű szettet, amihez paplan és párna is jár. Arról nem is beszélve, hogy szettben sokkal kedvezőbb áron juthatsz gyermeked egyik fontos óvodai kellékéhez. 

Nem elég csak az ágyneműt beszerezni, vinni kell hozzá egy megfelelő méretű lepedőt is, mely az óvodai ágyra megfelelően illeszkedik, könnyen tisztán tartható, jól szellőzik, az anyaga pedig nem okoz bőrirritációt gyermeked számára. Magas hőfokon bátran lehet mosni, ha alvás közben “baleset” történne- a gyermekek óvodás időszakuk alatt válnak teljesen szobatisztává. 

Gyermeked nagy mese rajongó, otthon nagyon szívesen nézi a kedves kis állatokról szóló meséket, akkor egészen biztos, hogy nagy örömet lehet neki szerezni egy olyan ágyneművel, amin kedvenc mesefigurája van. Általa jól fogja érezni magát, közérzetére hatással lesz, így alvása zavartalan, nyugodt lesz. Napjaink egyik legnépszerűbb meséi; a Bing nyuszi kalandjai, a Mancs őrjárat, a kislányok nagy kedvence pedig a Jégvarázs

Ha nagy állatszerető, vagy szereti a traktorokat, autókat, dinókat, akkor ezekből is találsz bőven ágyneműt, széles választékban. 

Legyen gyermeked számára maradandó, kellemes élmény a délutáni alvás! Lepd meg kedvenc mesefigurás ágynemű huzatával, kezdje örömtelien óvodás életét!

Bátran nézz körül a gyerek-agynemu.hu weboldalán, ahol az ágynemű szettek mellett, még sok hasznos óvodához szükséges kelléket megtalálsz a cikk elején felsorolt listából. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem