Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mindig stílusos kiegészítő: A karikagyűrű

A házasság hete rendezvény sorozatot minden évben februárban rendezik meg, 1997 óta. A rendezvény elsődleges célja, hogy felhívják a figyelmet a házasság fontosságára. Idén télen is megrendezésre került, s így az idei év mottója a “Maradjunk együtt” mondata volt. Ám ahhoz, hogy ez a kívánság teljesüljön minden nap tennünk kell kapcsolatunkért, házastársunkért. De nem csak a házastársakra vonatkozik, hanem a frissen kialakult párkapcsolatokra, élettársi kapcsolatokra is. Ha egy párkapcsolat boldog, szenvedélyes, kiegyensúlyozott, akkor egy újabb szintre fog lépni. Ilyenkor a szerelmes férfi felteszi Kedvesének a nagy kérdést, és bele vágnak közös életük szervezésébe. Így ha a párok életében megtörténik az eljegyzés, akkor kiválasztják az időpontját a nagy napuknak, és kezdetét is veszi az esküvő szervezése, és a legfontosabb kiegészítők: a karikagyűrűk kiválasztása. Amennyiben esküvőszervezés előtt álltok, akkor ebben a cikkben az AranyDiszkont webshopjának segítségével szeretnénk ötleteket adni arra, hogy milyen az ideális gyűrű.

aranydiszkont_hazassag

A megfelelő gyűrűk kiválasztása nem egyszerű feladat, ugyanis ezt az ékszert egy életen át viselik a párok, nagyon tudatosan kell keresni, megfontoltan megvásárolni. Azonban érdemes leszögezni, hogy a női arany gyűrű és a karikagyűrű nem keverhető össze. Az elsővel a férfi, ha eldöntötte hogy szíve választottjával szeretné leélni hátralévő életét, akkor ezzel kérheti meg Kedvese kezét. Ezzel szemben pedig a karikagyűrűket a jegyespárok együtt választják ki, több félét próbálnak, válogatnak a színes kínálat közül. Hiszen nagyon fontos figyelembe venni kiválasztáskor, hogy nagyon kényelmes legyen, és rendkívül tetszen nekünk, hiszen később már nem lehet másikat választani. A régi hagyományokat figyelembe véve, természetesen az eljegyzés történhet simán karikagyűrűvel is. Ilyenkor a jegyesek az esküvő napjáig a bal kezükön viselik a gyűrűket, majd a szertartás napjától pedig át kerülnek a jobb kezükre. Nem ritka az a szokás sem, hogy a nősülni készülő férfi a karikagyűrűkkel teszi fel a nagy kérdést, és mellé vesz kísérő ajándékként köves gyűrűt.

A hagyományos karikagyűrűk aranyból készülnek, azonban napjainkban egyre elterjedtebb lett a fehér aranyból készült gyűrűk viselése.

A megfelelő kiválasztása

aranydiszkont_valasztas

Ha már megvan a nagy nap időpontja, akkor ideje elkezdeni kiválasztani a legfontosabb kiegészítőt, a gyűrűket. Nagyon fontos, hogy tudatosak legyetek, ne ugorjatok bele az első üzletben látott gyűrűk megvásárlásába. A gyűrűket minden esetben próbálni kell, semmiképpen ne próbáljatok akkor, amikor fáztok mert hideg van, vagy túl melegetek van, ilyenkor csalóka a méret. Tehát a gyűrű vásárlás ideje lehetőség szerint ne a forró nyári napokra vagy a fagyos téli napokra essen. A gyűrűk stílusát illetően próbáljatok olyat választani, ami mindkettőtök személyiségéhez passzol, ami mind a kettőtöknek tetszik, és örömmel fogjátok viselni hosszú éveken át. Manapság egyáltalán nem írott szabály, hogy a két gyűrűnek egyformának kell lenni, bőven elég ha részben hasonlítanak. Ez azért is remek hír, mert a nők többsége szívesebben választ olyan ékszert, amiben apró kövek vannak.

aranydiszkont_karikagyuru

Amíg a többi webáruházban mintadarabokat próbálhattok, és heteket kell várnotok a tökéletes gyűrűre, addig az AranyDiszkont esetében egyből kézhez kaphatjátok a karikagyűrűket, hiszen minden méretből van nekik raktáron. Amennyiben gyűrű vásárlás előtt álltok, és szeretnétek nagyon különleges és ízlésesen szép gyűrűk közül választani, akkor látogassatok el Szegedre az AranyDiszkont webshop üzletébe. Az üzletvezetők kedves fogadtatásban részesítenek titeket, meglepetés csokival, és köszöntő itallal várnak benneteket. A gyűrűk kiválasztásában, próbálásában is szívélyesen segítségetekre állnak, kedves tanácsokkal látnak el benneteket. Szánjatok bőven időt a próbálásra, kiválasztásra. Töltsetek el az üzletben egy kellemes napot!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem