Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Minőségi szeszes italok az igazi ínyenceknek

Az ajándékozás tele lehet akadályokkal: a ruhák nem passzolnak, az általunk ízlésesnek vélt tárgy mások számára ellenszenves lehet, és az ideális könyv megtalálása is lehet körülményes. Még mielőtt elindulnia az egyszerű ajándék kártya trükk és a borítékba csúsztatott pénz ördögi köre, mellyel csak elvész az ajándékozás öröme és értéke. A Mr. Alkohol Webáruház segítségével összegyűjtöttünk néhány ötletet, amellyel garantáltan nem lősz mellé, és tetszeni fog az igazi szeszesital ínyenc személynek!

 

mralkohol_sugarlandia

Don Papa Rum Sugarlandia Díszdoboz pohárral

Don Papa rum hazája Sugarlandia. Nem csak földrajzilag, hanem spirituális értelemben is. Egy olyan helyről származik, ahol nem fog az idő és mind a mai napig a természet az úr. Friss, burjánzó és nagyon termékeny területre van szüksége a cukornádnak. Hogyan készül eme legendás rum? Kézzel aratják októbertől májusig, a malmok aprítják és darálják a cukornádat, melynek következtében jön létre az igazán különleges, a jellemző, helyi „fekete arany”, vagyis a melasz. Ez adja az alapját a rendkívül gazdag, édes és aromás rumnak. Ebből készítik az egy testesebb, kicsit édesebb és gyümölcsösebb rum. Hordóba fejtik az érleléshez, friss forrásvízzel 65%-ra csökkentik az alkohol tartalmát. A válogatott amerikai tölgyfa hordókat enyhén pörkölik, hogy kiemeljék a gyümölcsös és vaníliás jegyeket és természetes úton sötétebb rumot kapjanak. A Kanlaon hegy lábánál érlelik, ahol a nagyon meleg és párás klímának köszönhetően gyorsabb megy végbe a folyamat. Hét év után kiválogatják a hordókat, keverik a Master Blender irányításával és „már” készen is az igazi gourmet itóka.

KOKTÉL AJÁNLÁS

Sunset by the Bay

·         45ml Don Papa

·         100ml Narancslé

·         30ml Ananászlé

·         10ml Grenadine

Az összetevőket (a grenadine) kivételével egy long drinkes pohárba töltsd jégre, majd óvatosan csorgasd rá a grenadine-t a tetejére és már gyönyörködhetsz is a pohárnyi naplementében.

Don Collins

·         45ml Don Papa

·         15ml Friss citromlé

·         10ml Cukorszirup

·         Szódavíz feltöltés

Egy shaker segítségével rázd össze az első 3 összetevőt, majd töltsd jégre egy long drinkes pohárba. Szódával töltsd fel a poharat és élvezd a frissítő nyári collins koktélt.

Aperitivo by the Don

·         30ml Don Papa

·         30 ml Campari

·         90ml Szóda

Egy Old Fashioned pohárba tedd az alapanyagokat, majd óvatosan keverd meg. Egy nagyon könnyed, kicsit kesernyés ízvilágú italt ismerhetsz meg.

Egy prémium rum, amit a legfinomabb helyi melaszból készítenek és most egy exkluzív pohárral együtt tudod megvásárolni!

Hardy Cognac Noces de Diamant Konyak Díszdobozban 40% 0,7l

Az igazi konyak kedvelő barátodnak keresel valami különleges ajándékot, akkor a az ízében a keserű narancs jegyek hordozó, halványan gyömbéres ital tökéletes meglepetés lehet a fa alatt. Hiszen a tartós lecsengése egy olyan világba repíti el a fogyasztót, ahol a domináns fűszerek mellett sáfrány és a régi bőr aromái keverednek, szinte elvarázsolja azt, aki megkóstolja. A gyönyörű díszdobozos, kristályüvegbe tartott konyaknak az egyedülálló bársonyosságát senki nem kérdőjelezheti meg!

mralkohol_talisker

Talisker 41 éves The Bodega Series 1978 Díszdobozos Whisky

Amennyiben whiskyk pártolja kedvesed, párod vagy rokonod, akkor érdemes egy nagyon eltérő ízvilágot választani, hiszen teljesen más élményt nyújt egy édeskés bourbon, egy robusztus és ízekben gazdag skót whisky, egy blended ír whisky, ami könnyedségéről ismertt vagy esetleg egy Japánból származó finomság, ami itthon még igazi újdonságnak számít.

A Talisker 41 éves The Bodega Series, 1978 Díszdobozos Whisky a legrégebbi whisky, amelyet valaha is kiadtak Skye szigetéről. A Delgado Zuleta Manzanilla sherry hordóiban készült, gazdag, gyümölcsös karaktert teremtve a lepárló jellegzetes tengerparti ízei mellett. Sós, fűszeres illatú alma morzsa, sós karamell, szárított gyümölcsök és sós füst tölti meg az orrát. Ízében kezdetben a bors és a fafüst mellett a mazsola és a parázsló uszadékfa jegyei is érezhetők, majd lecsengésében a csili, a tőzegfüst és a karamell érezhető. Kiváló karácsonyi ajándék ötlet!

Ha ihletet kaptál egy remek ajándékhoz, vagy megszomjaztál egy igazán különleges italra, akkor bátran nézz körül Mr. Alkohol Webáruház oldalán, ahol minőségi szeszes italok széles választéka vár!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem