Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mire figyeljek akkumulátor cserekor?

Az autó lelkének sokan a motort mondják, hiszen elsősorban ez felel a jármű mozgásáért, ám manapság már hasonlóan kiemelt alkatrészként kezelik az akkumulátort az elektromos perifériák elterjedése miatt.

Cikkünkben az Olajshop segítségével arra kerestük a választ, hogy mire érdemes figyelni akkor, ha régi akkumulátorunkat újra cseréljük.

 

1. Ne álljunk neki, ha nem értünk hozzá!

 

 

Igazán elcsépelten hangzik az előző kijelentés, ám pusztán biztonsági és praktikai szempontból teljesen helyénvaló, hiszen bármiféle szakmai előképzettség és érdeklődés hiányában akár komoly kárt is okozhatunk járművünk elektronikai rendszerében.

Javasolt tehát mérlegelni rendelkezünk e megfelelő tudással és rálátással még az előtt, hogy a baj megtörténne. Ha úgy érezzük inkább a nem felé hajlunk, nyugodtan bízzuk a procedúrát szakemberre, aki könnyedén és nálunk gyorsabban képes lesz megoldani az akkumulátor cseréjét.

2. Olvassuk el a megfelelő részt a jármű gyári kiskönyvében!

 

 

Erre elsősorban nem azért lesz szükségünk, mert így tanulhatjuk meg a csere pontos menetét, hanem sokkal inkább azért, mert lehetnek olyan gyári ajánlások, értékek és adatok, amelyek nélkül nem állhatunk neki a vásárlásnak és a cserének.

Szánjuk rá az időt és olvassuk egy figyelmesen a vonatkozó részeket, egészítsük ki tudásunkat az internet és a közösségi médiák segítségével, így felkészülten mehetünk neki az új akkumulátor megvásárlásának és esetleges beszerelésének.

 

3. Válasszunk körültekintően!

 

 

Ha már egészen kikupáltuk magunkat akkumulátortanból, jöhet a sokak által kedvelt beszerzés rész, amely kapcsán nem szabad elveszítenünk realitásérzékünket. Adott gépjárművünkhöz oly módon válasszuk ki az új akkumulátort, hogy az minden gyári paraméternek és feszültségértéknek megfeleljen.

Feltétlenül mérjük le az akkumulátor helyét a járművünkben, hiszen előfordulhat, hogy az általunk választott akkumulátor minden paraméternek megfelel, de nem fér be az adott helyre.

Az akkumulátort mindenképp olyan helyen szerezzük be, ahol érvényesíteni tudjuk az esetleges garanciális problémákat, javításokat. Érdemes e mellett figyelni a szakértelemre és a jó választékra, így könnyedén képesek leszünk a nekünk legmegfelelőbb akksi kiválasztására.

 

E három lépést betartásával, nagy valószínűséggel a megfelelő akkumulátorra fog esni választásod!

Ha akkumulátorra vagy más autófelszerelésre lenne szükséged keresd fel az OlajShop webáruházát, ahol hatalmas raktárkészlet és minőségi termékek várnak.

További érdekes cikkekért pedig kattints az OP Story blog oldalára!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem