Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mire figyeljünk ha távcsövet vásárolunk?

Biztos te is jártál már úgy, hogy valamit nagyon szerettél volna közelebbről megvizsgálni. Ilyenkor jó volna, ha lenne nálad egy megfelelő távcső. Ilyen helyzet lehet az égbolt közelebbi megvizsgálása az éj leple alatt, vagy akár a vadvilág csodája. Ez a cikkem arról fog szólni, miért érdemes beszerezned egy ilyen távcsövet. Az igazság az, segítségével gazdagabb lesz az élményvilágod. A anlihouse.com weboldala segítségével, megismerkedhetünk közelebbről is ezekkel a termékekkel. Mivel lencséje több fényt tud összegyűjteni, ezáltal sokkal közelebbről, részletesebben ismerkedhetünk meg a kiszemelt dolgokkal. Van egy-, vagy kétszemes, illetve vizsgálótávcső. Mindegyiknek megvan a saját funkciója. Használatuk szinte háromdimenziós látványt nyújthat.

Ahhoz, hogy jól válasszuk meg a nekünk megfelelő darabot, először is azt kell átgondolnunk, igazából mire is szeretnénk használni. Milyen dolgokat is szeretnénk közelebbről csodálni. 

A egyszemes/ monokuláris/ távcsövet nagyon sokan kedvelik, mert könnyű, egykézzel is használható, és akár kishelyen, zsebben is tárolható. Rendkívül strapabírók, vízálló gumibevonattal készülnek. Használata során a többszáz méterre lévő dolgokat is úgy láthatjuk, mintha közvetlenül a szemünk előtt lenne. Könnyen állítható, precíz, dupla fókuszrendszerü, mely segít szemednek a legmegfelellőbb beállításban is. Az optikája nagyon erős fényerejű, ezért ködben, esőben, vagy akár az éjszakai életben is közelebbről csodálhatjuk a világot. 

A kétszemes távcsőből két féle létezik, a Porro prizmás és a tetőélprizmás modell. A Porro változat egy olcsó és megbízható eszköz, ami szép képet tárhat elénk. Szélesebb látómezőt hoznak létre, viszont hátrányuk, hogy igen érzékenyek az ütődésre. Kompaktak, inkább helyhez kötött terepen vesszük hasznát, a mindennapokra tervezték. A tetőélprizmás távcsövek viszont speciális prizmabevonattal készülnek, ezáltal tartósabbak és a párásodás, vagy porosodás is kiküszöbölhető velük. Használatuk ajánlott vadászoknak, hajón utazóknak, vagy túrázoknak. Érdemes megjegyeznünk, hogy ebből a fajta távcsőből létezik nagy rekesznyílású és erősebb teljesítményű modell is. 

A vizsgáló távcső azoknak ajánlott, akik erősebb optikai teljesítményt várnak el. Mindegy, hogy milyen napszak, vagy időjárás van, igen éles képet tár elénk. Vízálló és igen könnyü súlyú, megszállott kirándulóknak, az éjszakai égbolt imádóinak nagyon előnyös lehet. 

Cikkemmel segíteni szeretnék azoknak, akik a világot közelebbről is szívesen megvizsgálnák. Válogass hát te is a Weboldalon, biztosan megtalálod a neked legjobban megfelelő terméket.

 

 

 

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem