Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mit érdemes tudni a légtisztítókról?

A levegő tisztítása mára már igen fontos lett, hiszen a nagyon szennyezett levegő, rengeteg embert tesz beteggé, allergiássá, mert az immunrendszere legyengült. Ennek a gépnek a használatával, könnyíthetünk különböző problémáinkon. A tutitermekek.hu weboldala lesz segítségemre, hogy közelebbről megismerkedhessünk használatának fontosságáról. A gyártók azt ígérik, hogy segítenek a légtisztítógépek a levegő megtisztításában, illetve azt tisztán is tartják. Régebben csak az allergiás betegek megkönnyítésére használták, de mára rájöttek, hogy mennyire előnyös más egyéb területeken is. A szűrője bizony nem csak a port szűri, de még a kellemetlen szagoktól, vegyianyagok részecskéitől, füsttől, állatszőrtől is megszabadítja a légteret. Persze ehhez komolyabb, masszívabb fajtája szükséges. Az oldalon a kisebb légtisztító gépek mellett, különböző féle légszűrőket is találunk. 

Mióta átsöpört a népességen a nagy vírus probléma, igen felkapott termékek lettek, mivel szűrője képes a durvább baktériumok és vírusok eltávolítására is a különböző helyiségekből. Általában az őszi-téli időszakban terjednek nagyon gyorsan, a felsőlégúti betegségek, melyek kiküszöbölésére igen praktikus lehet. A fertőzések valamelyest visszafoghatóak használatukkal.  Fontos a készülékekről tudni, eredeti funkciójuk, a por, szagok, penészgomba-spórák, különböző allergének és porok, egyéb anyagok eltávolítása a levegőből, tehát nem éppen a baktérium, vírus ellen tervezték meg, de mivel ebben az esetben is jó helyt áll, érdemes használni. Mielőtt ilyen készüléket vásárolnánk, érdemes utána járni, az adott problémánkra melyik fajta tudja kiküszöbőlni, ugyanis több féle modell kapható a piacon. Kiválasztásakor át kell gondolni, mekkora helyiségben működtetnénk. Az, hogy mi mindent tud kiszívni a gép a levegőből, az árak is mutatják. A gyártók segítséget nyújtanak abban, hogy megadják a légtisztító gépek maximális légszállítási teljesítményét és az ajánlott alapterület nagyságát is. 

Általában egy, vagy több ventillátor található a légtisztítókban és a szűrőrendszere attól függően milyen szűrőbetéteket is használunk hozzá, képes eltávolítani a bosszantó anyagokat. Léteznek olyan darabok is, melyek a szobák helységének páratartalmát is betudják állítani. Vannak UV lámpával felszereltek is, melyek a kiszűrt vírust, baktériumot semlegesíteni tudják. Az ionizátort tartalmazó gépek, az ionok és aionok kibocsátásával friss érzetet biztosítanak számunkra. Bár kutatásokkal bizonyított, hogy ennek működése során akár ózon is keletkezik, de a gyártók nagyon odafigyelnek ennek kiküszöbölésére. Éppen ezért ajánlják a kisebb helyiségeknél, a rendszeres légcserét is. A kisebb háztartási légtisztítók könnyen hordhatóak és akár modern változatuk okostelefon app segítségével is működtethető. Akár pormennyiség mérővel, szűrő élettartam-visszajelzővel is el vannak látva és simán, egyszerűen automatikusan is irányíthatóak. 

Szerezz hát  be te is egy ilyen légtisztítót, hogy az egészségedet minnél jobban meg tudd védeni!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem