Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mit kell tudni a hipoallergén tápról?

 A „kutya az ember legjobb barátja”-szoktuk mondani gyakran. De vajon így van ez fordítva is? Itt az ideje, hogy megismerjük azt a különös lényt, akinek az egész világot jelentjük. Számos kutatást bizonyítja, hogy a kutyáknak emocionális életük van, nem csak testi fájdalmat éreznek, hanem magasabb rendű érzéseket is képesek megélni, ilyen például a szeretet, csalódottság, öröm. Gondoljunk csak bele abba a jelenetbe, hogy reggel munkába indulunk, kis házi kedvencünk az ajtóig kísér minket, majd, amikor elköszönünk tőle, csalódottan lehajtott fejjel vet ránk utolsó pillantást, annak reményében, hogy ő is jöhet velünk. Egésznap egyedül van otthon, viszont délután, amikor hazaérkezünk hozzá kitörő örömmel vár minket, ugrál örömében, nyalogatja kezünket, bújik. A kutyák szeretik gazdáikat, ebből a példából jól láthatjuk, hogy a kutyák úgy fejlődtek az evolúció hatására, hogy képesek a feltétel nélküli szeretetre. Ezekkel a képességükkel csodát hoznak az életünkbe, jobbá teszik az életünket. Gyakran megnevettetnek minket, ha szomorúak vagyunk, akkor megérzik és lelki vigasztalást kapunk tőlük, ha problémáink vannak lelkitámaszaink lehetnek.

józsapet kutya

Ha ők ennyire szeretnek minket, törődnek velünk, akkor ők is megérdemlik ezt a maximális törődést tőlünk. Az elsődleges számukra a minőségi táplálék/táp, a megfelelő mozgástér biztosítása, játékidő, megfelelő ápolás, higiénia.

józsapet száraztáp

Beszéljünk is a kutyatartás legfontosabb feladatáról, a kutyák etetéséről, mely száraztáppal, nedves eledellel történik.

Felgyorsult világunkban, az élelmiszeripar is jelentős fejlődésen ment keresztül, fókuszba került a feldolgozott élelmiszerek gyártása. A feldolgozott élelmiszerek nem csak az emberi élelmiszergyártásban terjedt el, hanem már az állateledelek, tápok gyártásában is jelen van. Ahogy az embereknél, úgy az állatoknál is okozhat egészségügyi problémát a sok feldolgozott alapanyag, élelmiszer. A kutyáknál elsődlegesen allergiás tünetekben mutatkozik meg hatásuk. Fontos arról is beszélni, hogy az allergiás reakció nem biztos, hogy az első étkezések után jelentkezik, hanem hetekkel később, amikor a kutyák szervezete nem bírja tovább a fehérje túl terhelését, túlérzékennyé válik, majd megjelennek az allergiás reakciók. Az állandó viszketés, vakarózás, szőrének kihullása, a kiütések, fülének viszketése, mind-mind ételallergiára utaló jel. Ilyenkor nagyon fontos állatorvoshoz fordulni, segítségét kérni és természetesen megemlíteni neki, hogy a kutyus melyik tápot fogyasztotta korábban.

Józsapet állat

A JozsaPet webshopba prémium minőségű tápok széles választékából megtalálhatod kutyusod számára a legmegfelelőbb tápot. A táp kiválasztásánál először figyelembe kell venni a kutya életkorát. Ugyanis kölyök, felnőtt és idős kutyáknak külön tápot kell biztosítani. Figyelembe kell venni a kutya testalkatát, kistestű vagy nagytestű.

Ahogy az ember úgy a kutyáknak is szükségük van a hús mellett különböző tápanyagokra, vitaminokra, ásványi anyagokra. Kiegyensúlyozott étrendjüknek tartalmaznia kell a húsokat, gyümölcsöket, zöldségeket. A webshopban elérhető prémium, szuperprémium kutyatápok ezeket az anyagokat mind tartalmazzák. Tápjaik hipoallergének, nem okoznak allergiás reakciókat, kis kedvenced bátran fogyaszthat belőle. 100% természetes anyagokból történik az előállításuk. Főbb allergén anyagok a kutyáknál a glutén, a csirke, gabona. A webshopban széles választékban kaphatók a minden mentes tápok érzékeny kutyusok számára.

Ételallergiás kutyák részére a JózsaPet hipoallergén kutyatápjaikkal megfelelő tápanyagokhoz jut kis kedvenced, irritáció nélkül. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem