Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mitől indulnak be igazán a férfiak?

A kérdés nagyjából egyidős az emberiséggel, amelyet megválaszolni embert próbáló feladat, hiszen a férfiak olyan sokféleképpen gondolkodnak a világ dolgairól, miért pont ezügyben lenne sok milyen a véleményük. És itt el is érkeztünk az első pofonhoz…

Merthogy bizony a férfi, a csodálatos, minden problémát megoldó, bátor és vakmerő védelmező fantáziáját talán olyan egyszerű beindítani, mint egy jófajta japán autót. Ez a tény pedig sokszor kétségek közé taszítja a másik felet, hiszen ha ilyen egyszerű beindítani a férfi agy nyálelválasztásért felelős részeit, miért tegyen egyáltalán bármi komolyabb erőfeszítést az, aki szeretné megszerezni a hőn áhított férfiembert?

 

 

Nos, itt jön képbe a második pofon, merthogy a férfi figyelmét felkelteni pofon egyszerű, azonban fenntartani, na, az az igazán nagy kihívás. Képzeljük el úgy a helyzetet mintha a másik fél egy igazán impozáns, autós poszt lenne a Fecebookon, ami egyből felkelti emberünk érdeklődését, le is kattintja azt, ahol először szuper, nagyfelbontású képekkel találkozik hősünk tekintete, majd lejjebb görgetvén egy véget nem érő, hosszú szöveg jön az autó karbantartásáról. Itt kezd el alábbhagyni a figyelem, és a harmadik mondat után jön is a kilépés, vissza a Facebook hírfolyamra, ahol újabb és újabb nagyszerű autós és sport témájú posztok jönnek, jóval kevesebb szöveggel.

A hasonlat sajnos elég pontosnak mondható, hiszen a férfiak egy fellibbenő szoknya, egy kicsit mélyebb dekoltázs, vagy egy indokolatlan magas sarkú cipő láttán a nevüket is képesek sokszor elfelejteni, írom ezt úgy, hogy közben figyelmemet nem kerüli el a kivételes férfiak nagy csoportja, akiknek azért valamivel több kell.

De akkor mégis mi az - ha maradunk a nagyjából pontos általánosításnál – ami igazán beindítja a férfiakat?

 

 

A vágy. Bizony ennyi, egy aprócska szó, egy inger, egy érzés, egy tudatalatti sugallat, ami minden érzékszervet összpontosít, mint mikor az oroszlán épp becserkészni készül legújabb áldozatát.

No de mégis hogy lesz a vágyból, boldogan éltek, amíg meg nem haltak? Kemény melóval és összecsiszolódással. De ez az írás nem erről szól, ez az írás az első lépcsőfokokat hivatott körül járni, ahol a férfiak belső, sokszor maguk elől is titkolt vágyait lehet felszínre hozni.

A vágy kialakításához azonban a fent említett apróságok mellett, szükség van még komoly önuralomra is, hiszen a hanyatt homlok ágyba rohanásnak a legtöbbször nem happy end a vége. Légy elérhető, mégis titokzatos. Beszélj eleget ahhoz, hogy megismerhessenek, de hagyj bőven felfedezni valót. Öltözz fel úgy, hogy a kényelem és a dög egyensúlyban legyen. Használd ki a finom nonverbális kommunikáció adta lehetőségeket, így izgatva azt a bizonyos fantáziát. De ami a legfontosabb, légy tisztában a csábítás céljával, így lecsökkentve a csalódás lehetőségét.

 

 

Persze, ha túl vagy az első pár randin esetleg szexuális együttléten és úgy érzed eljött az ideje ledobni az atomot, van bőven eszköz, amivel ezt megteheted. Gondolj csak a tabukategóriába tartozó szexuális segédeszközökre, a szuperszexi fehérneműkre, a nagyszerű jelmezekre, a buja örömöket szerző kiegészítőkre vagy a pajzán társasokra.

A lényeg, hogy érezd magad biztonságban, légy őszinte (önmagaddal is) és a csábítást ne fegyverként, hanem eszközként használd, amivel könnyedén megcsíphetsz egy igazán jó srácot.

 

 

Ha pedig a már említett atombobára vadászol, nézz fel a szexshop.hu webáruházába, ahol mindent megtalálsz, ami új szintre emelheti a kapcsolatotokat!

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem