Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Most még itt a jóidő, irány a kert!

 Végre elérkeztek a forró meleg nyári hónapok, s ezzel együtt elérkezett a gyermekeknek is a szünet, nekünk pedig elkezdődött a szabadság. Ilyenkor szívesen töltünk időt otthonunk kertjében, gyermekeink pedig mégtöbbet. Ezért nem árt még jobban felszerelni, különleges kiegészítőkkel még otthonosabbá változtatni, hogy a kertben töltött idő még kellemesebbé váljon. Cikkünkben a tutitermekek webshopjának segítségével hozunk ötleteket arra, hogy mivel tudod mégjobban feldobni, milyen szükséges kiegészítőket szerezzünk be az idei szezonra.

Mivel gyerekeinknek is szünet van az óvodában, iskolában, így szabadidejük legnagyobb részét, különösen délután egészen biztos, hogy a kertben fogják tölteni. Mivel forró nyári napokon vagyunk túl, és lesznek is még a maradék időben, érdemes számukra a kertbe beszerezni egy medencét, ahol kedvükre fürödhetnek. Nincs is jobb időtöltés annál, mint mikor egy család apraja nagyja együtt hűsül a medencében a nap végén. Az esték egyre hosszabbak, egyre később sötétedik, s egyre később kezd el le hűlni az időjárás is. Így remek szórakozási lehetőség lehet ebben a hőségben ha éjszakai fürdést tervezünk a családdal. Ehhez nagyszerű választás lehet a kék-piros leddel világító strandlabda is, amellyel vidáman labdázhat együtt a medencében a család apraja nagyja. Medencénket különösen este a sötétbe feldobhatjuk szolár színes úszó lámpákkal is, melyek világítva úsznak a víz felszínén. Kellemes komfort érzés fog el minket, ha kint pihenünk s csodáljuk kertünket esténként.

Ezeken a forró nyári napokon nem csak a kerti medence hozhat fel frissülést. Hasonlóan kellemes élményt nyújthat a párakapu is, melyet bátran szerelhetünk fel a napernyő aljára, udvaron lévő fák ágaira, de még a kerítésre is.

A medencézés mellett, a kertben való sütögetés a másik leggyakoribb nyári kerti tevékenység. Ilyenkor összejön a nagy család, barátok, ismerősök és közösen grilleznek, bográcsoznak, finomabbnál finomabb ételeket készítenek közösen. Grillező és grillező eszközök segítségével számos finom húsételt tudunk elkészíteni. Ilyenkor nyáron nem csak a grillezés a legnépszerűbb, hanem a nyárson való szalonnasütés, és mályvacukor sütögetés is szabad tűz felett.

Nagyon népszerű ebben az időszakban kora, késő este kerti partit rendezni a családdal, barátokkal, mind a fiatalok s idősek körében is. Még a vendégek érkezése előtt helyezhetünk ki kertünkbe ízléses lámpákat, melyekkel nagyon hangulatos látványt varázsolhatunk. Ha udvarodban, kertedben található kis kiépített köves út, akkor azok mentén nagyon ízlésesen mutatnak a földbe szúrható szolár lámpácskák. Ez nem csak ezen a partin, hanem az év minden napján hangulatossá varázsolja kertedet. Minél többféle lámpát helyezel el az út szegély mentén, annál gyönyörűbb látványt nyújt a nyári estéken. Ám nem csak lámpákkal lehet kiemelni ezeket a szép ösvényeket, hanem dekoratív ágyás szegélyekkel is, de nagyszerűen le lehet választani ezekkel a virágos kertet is. A kerti lámpákat, akár a mozgós repkedős lepke lámpát bátran beillesztheted a növények közé, a szegély két oldalán. Fantasztikus látvány lesz az eredmény, ebben biztos lehetsz, arról nem beszélve, hogy gyerekeid imádni fogják a mozgó pillangókat esténként.

Ha kertedben sziklakert is található gyönyörű növényekkel, akkor bátran válassz mellé szürke kő alakú szolár lámpákat, melyek gyönyörűen megvilágítják esténként a sziklákat, mesés látványt fog nyújtani.

A vendégek érkezése előtt a teraszra, akár néhány faágra bátran akassz színes szolár lampionokat, melyet biztosan mindenki csodálni fog az esti kerti mulatság alatt. Színes lampion fényfüzér által szintén ízlésesen dekorálható ki kertedet akár a mindennapokban, akár egy kerti összejövetelre.

Látogass el a Tuti termékek webshopjába és szerezz be minden szükséges kiegészítőt, még idén nyáron. Töltsetek el szuper programokat közösen otthonotok kertjében.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem