Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mutatjuk melyik karóra illik a legjobban a stílusodhoz!

Az óra egyben mutatja az időt és javítja a megjelenést. Ha új karórát vásárolsz, elengedhetetlen, hogy a saját stílusodnak megfelelőt válassz. Ebben a cikkben tippeket adunk arra, hogy hogyan válaszd ki a stílusodhoz illő órát, ami majd a velekey-ekszervilag.hu weboldalon tudsz megvásárolni. Viszont mielőtt rátérnénk a tippekre, íme néhány ok, hogy miért érdemes karórát viselned a mindennapokban:

   1. Felelősség

Nyilvánvaló, hogy a karóra viselés fő oka az, hogy megmondja, hány óra van. De rengeteg olyan cég létezik, ahol az óra viselése íratlan öltözködési szabály. A pilóták, a légiutaskísérők, az üzletemberek és ügyvédek csak néhány példa erre.  Minden szakmában fontos a pontosság, amiben egy karóra sokat segít, hogy a munkádat felelősségteljesen el tudd végezni.  

   2. Kényelem

Sokan azt állíthatják, hogy az óra viselése régimódi. Lényegében mindenkinek van mobiltelefonja, amivel másodpercre pontosan látja az időt, mindazonáltal, ha karórát viselsz, és valaki megkérdezi, hány óra van, csak egyszerűen rá kell nézned a csuklódra. Nem kell a zsebedben keresgélni, és biztonságosabb is, ha egy zsúfolt helyen vagy, mintha mindig elő kéne venned a telefont, hogy lásd az időt.

   3. Magabiztosság

Elképesztő, hogy egy ékszer vagy egy cipő hogyan segíthet abban, hogy magabiztosabban érezd magad. Hasonlóképpen, egy karóra is meg tudja adni ugyan ezt az érzést.

óra

Most pedig nézzük meg, hogy életstílusodhoz vagy bizonyos alkalmakra melyik karóra a legideálisabb;

   1. Ha sokat szeretsz kint lenni a szabadban

Ha nem tudsz betelni a természettel, akkor szükséged lesz egy órára, amely képes lépést tartani veled. Az ideális óra megtalálásához tartsd távol magad a hivalkodó és extravagáns daraboktól, amelyek funkciójukban annyira nem hasznosak. Az egyszerű futóórák megfelelnek a dinamikus életvitelnek, mivel kültéri használatra szánták. A legokosabb választás az az óra, amely rögzíti a kalóriákat és az elvégzett gyakorlatokat.

   2. Nem csak pilótáknak

Ha nem vagy olyan otthonülős típus és sokat utazol, akkor a pilótaórák neked valók! Ezek hosszú múltra tekintenek vissza, rendkívül pontosak és elegáns stílussal rendelkeznek. Emellett a pilótaórákban olyan speciális funkciók is vannak, mint a repülés időzítése, az iránytű, a GPS, a pilótanaplók és a légi terminál információs bázisai.

   3. Igazi luxus

Ha gazdag megjelenést szeretnél, akkor egy rendkívül stílusos órára van szükséged. Kényeztesd magad egy autentikus arany órával, vagy esetleg fektess bele az első igazi vintage órádba. 

óra

   4. A minimalistáknak

Ha a ruhatárad semleges színekből, feketéből és fehérből áll, akkor valószínűleg egy igazi minimalista bujkál benned. Ha így van, és nem vagy annyira oda az ékszerekért, egy óra akkor is kötelező. Ilyenkor egy nem feltűnő, semleges árnyalatú klasszikus fazont érdemes választanod, hogy menjen a ruhatárad többi darabjához!

óra


Legyen szó bárkiről, mindenki szeret órát hordani. Van, aki a funkciójuk, van, aki a kinézetük miatt szereti őket, de a velekey-ekszervilag.hu weboldalon mindenki megtalálja a magához illőt!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem