Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Otthoni ivóvíztisztító megoldások 20.000 Ft alatt

A dilemma, ami akörül forog, hogy vajon a csapvízzel vagy az ásványvízzel teszünk-e jobbat, kettéosztja társadalmunkat. Egyesek az ásványvíz sterilitását, mások a környezetre gyakorolt hatását tartják inkább szem előtt. 1 liter ásványvíz előállításához átlagosan 3 liter víz szükséges, erre jön még a pet palackok sorsa, és ilyenkor elgondolkozunk, valóban érdemes-e megvennünk az ásványvizet?! Nincs-e esetleg inkább arra mód, hogy a csapvizet tegyük egészségesebbé, így védve magunkat és a környezetünket egyszerre?

A választ a vizetiszom.hu tartogatja, csapatuk az egészséges ivóvíz mellett kötelezte el magát, és vízszűrő készülékek széles választékát mutatja be.

vizetiszom_vitisztitas

A csapvíz tisztítása

A csapvíz nem egy zárt és steril hálózaton jut el otthonunkba, így szükséges, hogy fertőtlenítve legyen. Ehhez világszerte klórt használnak, ami ugyan könnyen távozik a vízből, mégsem maradéktalanul és azonnal. Ezen kívül maradhatnak mikroszennyeződések, legtöbb esetben a szennyvíz eredetű szennyezések során. Mindezekre jelent megoldást a vízszűrők aktív szenes technológiája, ami megköti a szennyeződéseket és orvosolja a klóros ízt. Ma már egyre több kancsó és gép esetében alapfelszereltség az ioncserélő gyanta is, ami csökkenti a víz keménységét, így csökkenti a vízkövesedést és kellemes, lágy ízt ad a víznek.

vizetiszom_viztisztito

A legjobb megoldások elfogadható áron

Partnerünk elhozta saját válogatását, amivel egy szakértelemmel összeállított listát kapunk arról, milyen pénztárcabarát lehetőségeink vannak az otthoni vízszűrésre. A modellek közt akadnak szokványos kancsók, csapszűrők és csapra szerelhető vízszűrők is. Az első a sorban a Brita Marella White, ami egy egyszerű kancsó és hozzávaló szűrőbetétek párosa. Ha azonban valami merészebbet szeretnénk, az Aquaphor Topaz csapszűrő jól bevált szűrési technológiát biztosít max. 2 fős háztartásoknak, azonban nem kell megijedni, saját kezűleg is pár perc alatt üzembe helyezhető. A csapra szerelhető víztisztítók egyik legrégebbi és legelterjedtebb konstrukcióját képviseli a Blue 2in1, ami esetében adapterrel állítható, hogy sima csapvízre vagy tisztított vízre van szükségünk. Végül pedig jöjjön egy igazi nagyágyú ebben a kategóriában, mégpedig a Brita OnTap, ami egy digitális kijelzőjű csapszűrő kimagasló szűrési képességgel és minőségi kidolgozással. Az LCD kijelzőn mutatja a szűrő fennmaradt kapacitását, a funkció váltóval pedig állíthatjuk, hogy szűrt vagy sima, illetve zuhany sugarú szűretlen vízre van szükségünk.

Nagy problémát jelent a pet palackok környezetre gyakorolt hatása, tegyünk együtt azért, hogy az évente 1 főre jutó 150 palackot visszaszorítsuk, válasszuk a tudatos megoldást!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem