Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Otthoni nagytakarítás? Így biztosan gyorsabb lesz!

Minden otthon, legyen az nagy, kicsi, lakás vagy nyaraló piszkos lesz. Kétségtelen, hogy sokszor nincs kedved hozzá, mégis időről időre érdemes nekiállni egy nagyobb takarításnak. Viszont, ha okosan és praktikusan végzed, a hatékonyság mellett az időt töredékére csökkentheted! Az Alpha-Dent Higiénia Webáruház segítségével most összegyűjtöttük neked azokat a tippek, melyekkel még a végeredmény sikerét is növeled! Kezdő háziasszonyként okozhat némi fejtörést az, hogy mit érdemes az alapfelszerelés részeként számon tartani, de anyukaként is időként elgondolkodsz azon, hogyan tudnál spórolni!

alphadent_takaritas

Konyhai higiénia

A konyhában kulcsfontosságú a higiénia, hiszen itt készíted az ételeket, melyek helytelen tárolása, elkészítése során akár az egész családot a korházba juttathatod! Természetesen, ritkán fajul idáig a helyzet, de az biztos, hogy az edények tisztántartásához szükséged lesz mosogatószerre és havi szintű szivacs cserére. Ügyelj arra is, hogy a törlőkendők tiszták legyenek és magas hőfokon moshatóak! A konyha padló tisztántartásához használj ideális eszközöket és felmosószert!

Fürdőszoba: rend és tisztaság!

Az extra gondoskodást és odafigyelést a konyha után a fürdőszoba igényli, hiszen ott a párás, meleg közegben könnyen megtelepedhetnek és elszaporodhatnak a baktériumok. Ezért az alapvető felszerelés része a fertőtlenítés mellett, vízkőoldó hatással is bíró fürdőszobai tisztítószer, mivel itthon az ország nagy részében kemény a víz. Az illemhelyiség tisztításra is célszerű kellő figyelmet fordítani, a vécétisztítón kívül érdemes beszerezni egy vécéöblítőt a kellemetlen szagok elűzésére.

alphadent_otthon

A szobák rendje

A ház többi részében, a szobákban komplexebb a helyzet, itt többféle tisztítószert kell alkalmazni. Ha fa, műanyag és kerámialapos padlózat van a házban, akkor érdemes időnként, nagyobb takarítás alkalmával áttörölni padlóápolóval, a tisztítás és fényesítés érdekében. A szobákban lévő szekrényeket, polcokat bútorápolóval tisztíthatod. A bútor felszínére permetezve egy puha ruhával töröld át, így a felület tiszta és fényes marad! A szőnyegeket évente ajánlatos szőnyegtisztítóval kezelni.

A mosást ki ne hagyd!

A házimunka tetemes részét a mosás és a hozzá kapcsolódó folyamat teszi ki, ehhez viszont szükséged lesz mosószerre és öblítőre. Sokféle mosószert tarthatsz otthon a különféle színű ruhák tisztításának céljából. A termék környezetkímélő, biológiailag könnyen lebomló összetétel jellemzi. A frissítő, szagsemlegesítő folyékony öblítő használatával a mosott ruha kellemes illatú és puha tapintású lesz.

alphadent_mosas

Mit kell még tisztítani?

A tükröket minden héten tisztítani kell, az ablakokat szerencsére csak ritkábban, de tanácsos otthon egy hatékony ablaktisztítót tartani, ami egyébként simán helyettesíthető ecettel. Ha makacs szennyeződés lelhető fel a konyhában, vásárolhatsz zsíroldót az eltávolításhoz. Jobbára a legtöbb eset orvosolható a mosogatószerrel is.

Ha hiányos az otthoni takarító készlet, és beszereznél egy két tisztítószert, vagy elkoptak a takarító eszközeid, akkor bátran látogass el a Alpha-Dent Higiénia Webáruház oldalára, ahol minőségi áruk széles választéka vár!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem