Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A Palram fedett kocsibeálló előnyei és hátrányai

Az egyszerűbb kocsibeállók nagyon praktikusak, hiszen nem kell folyton a garázsba ki-be autózni. Mindenki szeretné bizonyos dolgoktól megvédeni járművét. Tudjuk, hogy az eső,  a káros UV sugarak nem tesznek jót az autónknak, ezért ezek a beállók igen hasznosak lehetnek számunkra. A PALRAM kocsibeállókat megvásárolhatja a plazaweb.hu partnercégünknél, ahol 2 féle szuper dizajnos modell közül választhatunk. Ez mellett minden kiegészítő megtalálható, amire szükségünk lehet még a beálló felállításához, illetve karbantartásához. 

Persze mint mindennek a kocsibeállónak is vannak előnyei és hátrányai is. 

Előnye, hogy igen gazdaságos megoldás lehet, felszerelhető hozzá egy Sötétítő függöny, mely az erősebb naptól óvja meg szeretett járművűnket, mely egyszerűen és nagyon könnyen illeszthető a tetők profiljába. Ezek a beállók olyan szilárd, masszív megoldások, akár nagyobb hajóknak is védelmet tud nyújtani. Igen strapabíró lehetőség ez a kisebb udvarokhoz, ahol nem lehet garázsban gondolkodni. Erős tartópillérei miatt, igen időtállóak. Sok segítség lehet, a gyorsabb megoldások mestere. Érdemes még tudni róla, hogy rozsdamentes anyagból készítik, így mégjobban helyt áll a zordabb időknek is, ezért a befektetésünk bőven megtérül vásárlása során. A tetőpanelek erősek, ellenállnak akár a jégesőnek is, és elbírják a nagy terhelést, megfelelő szellőzést is biztosítva, tulajdonképpen örökös megoldásnak is jó lehetőség. Nagy sláger most, a PALRAM ARCADIA 6400-fedett modell, mely tágas, kényelmes beltérrel rendelkezik. Akik több autó tárolására keresnek megoldást, azoknak érdemes a PALRAM ARCADIA 8500-as fajtájában gondolkodni. Ezenkívűl még rengeteg típusból válogathatunk a plazaweb.hu oldalán, ezek  mindegyik igazán dizajnos, szépen kialakított, mutatós kocsibeállók, melyek használata igen praktikus és könnyű. Tehát maga a beálló nagyon szuper megoldás, mert tartós.

De azért megemlíteném azt is, hogy nem nyújtanak teljes védelmet autóinknak, hiszen nyitottak. Egy erősebb szél törmelékeket csaphat oldalról a járművekhez, ami kisebb-nagyobb sérüléseket okozhat. A nagy hidegekben pedig, lefagyhat az ablaküvegünk és tükrünk is. Egy biztos, ha ezeket a szempontokat jól átgondoljuk, megfelelő döntést tudunk hozni abban, mely módszerrel tudjuk igazán megvédeni kedvenc járművünket. Válogass hát te is, a megbízható PALRAM márkáiból!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem