Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Praktikus és trendi iskolatáskák az iskolakezdés utolsó pillanatára!

Mindjárt itt a szeptember, ami sok ember számára az iskolakezdést jelenti. Ha te is szülő vagy, akkor tudod, hogy mennyire stresszes tud lenni a bevásárlás az iskolakezdéshez. Igaz, az iskolák általában megadnak egy listát azokról a dolgokról, amit mindenképpen be kell szerezni, de a nagyobb fejtörést azok a dolgok okozzák, amit a gyerekek választanak ki maguknak, mint például a tolltartó, tesizsák vagy az iskolatáska. A gyerekek sokat változnak rövid idő alatt, ezért szeptember előtti pár napban bármi megtörténhet. Lehet kinőtte már a tavalyi táskát, vagy az nem tetszik neki, mert már nem menő. Ezekre az esetekre írtuk ezt a cikket, amiben bemutatunk nektek pár praktikus és trendi iskolatáskát az iskolakezdésre, amiket az amigotaska.hu weboldalon tudsz beszerezni!

iskola

Korosztálytól függetlenül, itt mindenki megtalálja a hozzá illő táskát. Ha gyermeked még alsóba jár, akkor az iskolatáskák közül érdemes válogatnod, ahol minden kisgyerek megtalálja a kedvencét!

Rengeteg táska dizájn közül tudsz választani. Ha kislánynak keresel, akkor az amigotaska.hu weboldalon a Disney hercegnőstől, a lovason át, a pillangós táskákig mindent megtalálsz. Ezen kívül, a legtöbb táskához tudsz venni ugyanolyan tolltartót vagy tesizsákot, így mindene ugyanolyan lesz, és így kevesebb az esélye, hogy valamelyik társával összekeveri a dolgait. 

táska

Ha pedig kisfiúnak keresel, mindegy, hogy focidrukker, Pókember-rajongó, vagy a kocsik szerelmese, biztosan megtalálja a kedvenc iskolatáskáját!  

Ezek a táskák, amellett, hogy rengeteg menő dizájnnal rendelkeznek, gyermeked tartásának is jót tesznek. A táska fala merev, ergonomikus kialakítással rendelkezik, vállpántja párnázott és méretre állítható, így még ha sok könyvet is kell cipelnie, sem fogja annyira megterhelni a hátát. De attól sem kell félned, hogy esetleg a táskában lévő dolgainak baja esik, mivel olyan anyagból készült, ami lepergeti a vizet, és a kocsik előtt sem marad észrevétlen, mert több helyen fényvisszaverők díszítik.

Ha pedig kiskamasznak vagy középiskolásnak keresel táskát, akkor nézz körül a hátizsákok között. Itt csak olyan táskák vannak, amiket szívesen hord ez a korosztály, mert nem annyira „gyerekes” fazonnal és mintával vannak ellátva.  

gyerek

Az iskolakezdés nagyon izgalmas a gyerekeknek, a szülőknek már nem annyira. De ha az amigotaska.hu weboldalon vásárolsz, akkor megkönnyítheted a dolgodat! Itt biztosan mindent megtalálsz, amire szükséged van, ráadásul bárhonnan rendelhetsz és házhoz is viszik, így rengeteg időt tudsz spórolni!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem