Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Stílusos kiegészítők gyerekeknek

Minden kislány és kisfiú szeretne hasonlítani a szüleire, főként öltözködésben. Ezt leginkább a gyerekeknek készült divatos kiegészítők tükrözik. Például ha apu otthon órát hord, akkor a kisfia is órát szeretne majd, míg ha anyu nyakláncot és karkötőket vesz fel minden reggel, a kislánya is azt szeretne. Az Eking Webáruház segítségével szeretnénk ezeknek a vágyálmoknak eleget tenni és szeretnénk minden szülőnek és rokonnak segíteni az ideális karácsonyi ajándék megtalálásában.

eking_puzzle

Milyen divatos gyerek kiegészítőkre van szükség?

Egy gyerekkel tarkított háztartásban mindig szükség van kiegészítőkre. Természetesen esetükben érdemes mesehősökkel díszített darabokat választani, a kényes porcelán vázák helyett! Érdemes mesehőssel díszített kiegészítők közül választani: Mancs őrjáratos, Jégvarázsos, Harry Potteres, Peppa malacos vagy épp Star Warsos darabot választani!

Vajon melyek azok a kiegészítők, amelyekre a gyerekek vágynak?

Természetesen van olyan játék, amelynek minden kisgyerek örül. Ezek például a mesehősös puzzle-ök! Ezekkel órákon át el tud játszani a gyerek, sőt remek szórakozás lehet bármely családtaggal is. Az elkészült remekművet pedig be lehet kereteztetni és feltenni a falra, ezzel plusz dekort adva a gyerekszobának!

Gyermeked legyen óvodás vagy iskolás, esernyőre és napszemüvegre minden gyerkőcnek szüksége van, így remek ajándék alap lehet. Ha ezeken a tárgyakon a kedvenc karaktere szerepel, még könnyebben a szívéhez nő majd az adott eszköz.

Egy kislány esetében persze más a helyzet, hiszen kihagyhatatlan darabok az ékszerek és az őket táróló dobozok! Ezeket akár az oviban és a suliban is hordhatja a kisasszony!

eking_palota

A nagyobb gyerek, akik már iskolába járnak, bizony igénylik a kiegészítőket! Ugyanis egy iskolás már kaphat egy kevés zsebpénzt a szüleitől. Ezt persze ajánlatos pénztárcában/ perselyben tartani. A pénztárca jól jöhet az osztálykirándulásokon, hiszen az utazás során minden gyerek szeret vásárolni valamit magának vagy a szüleinek emlékbe. Perselyek már régóta funkcionálnak. Hogy miért is? Mert kiskorában mindenki, még te is szeretted gyűjtögetni azokat a földre esett 10-20-50 forintokat!

Hasznos, szép és minden iskolásnak kötelező kiegészítő!

Ez nem más, mint a karóra! Egy szép, főhőssel díszített karóra meghatározó minden iskolás életében. Az iskoláskorú gyerekek különféle szakkörre járnak, szeretik tudni azt, hogy a szülők mikor jönnek értük, ezt pedig csak akkor valósulhat meg, ha van egy karórájuk! Hiszen az óra leolvasása egy nagyon alapvető, megszerzendő tudás. Erre azonban motiválni kell a gyereket. Mivel mással tudnád jobban ösztönözni őt, mint egy saját órával!

eking_ora

Az  Eking Webáruház gyerekdivat és kiegészítő kategóriában mindent megtalálsz, amire csak gyerkőcöd vágyhat! Mesefigurás kiegészítők mellett rengeteg ajándéktárgyat is találsz. Ha karácsonyra szeretnéd meglepni kisfiadat/kislányodat, akkor jó helyen jársz! Nézz körül bátran a lakástextil kategóriánkba, és lepd meg gyermeked, egy pihe-puha takaróval, egy mesehősös ágynemű huzattal, egy párnával vagy egy törölközővel!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem