Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Szerszámok, amiket még biztosan nem próbáltál ki!

Minden férfi valamennyire ért a barkácsoláshoz. Ez persze magával vonzza azt is, hogy a legtöbb hímnemű ember rendelkezik valamennyi szerszámmal otthonában, amikkel kisebb – nagyobb sikerrel venni tudja a hétköznapok szerelési feladatait.

Léteznek azonban olyan megszállott Mekk Elek típusú férfiak is, akiknek az építés és szerelés egyfajta állandó kihívást jelent. Nos, az ő repertoárjuk általában több dolgot foglal magában, mint egy csavarhúzó és egy kalapács.

Írásunkban most olyan szerszámokat fogunk listába szedni, amik a legtöbb háztartásban nincsenek jelen, holott velük egészen elképesztő felújításokra és építésekre leszünk képesek!

 

Lapvibrátor

 

 

A lapvibrátorok olyan, legtöbbször benzimotorral működő eszközök, amelyek alján egy nagy kiterjedésű acéllemez található, aminek segítségével könnyedén tudjuk az egyenetlen felületeket eligazítani. A legtöbbször kültéri munkák esetén használják, teraszépítéskor, gyeptégla lerakáskor vagy térkövezéskor, az felületek simítására.

 

Szúrófűrész

 

 

A szúrófűrészek segítségével munkalapokat, bútor alapanyagokat, különféle faanyagokat tudunk maximális pontossággal, komolyabb kézi erő kifejtése nélkül méretre vágni. A legtöbb ilyen készülék komoly biztonsági protokoll szerint lett megtervezve, így használatuk biztonságosnak mondható, de nem árt, ha a komolyabb igénybevétel előtt kicsit ismerkedünk vele.

 

Rezgőcsiszoló

 

 

A rezgőcsiszolók egyfajta elektronikus kiváltói a jól ismert csiszolópapírnak. Előnyük, hogy nagy felületek csiszolására is alkalmasak. Ezt a nagy, téglalap alakú csiszolótalp, a kényelmes markolat és nagy elektromos teljesítmény teszi lehetővé. Görbe élek és sarkok csiszolására és komolyabb festék és anyagrétegek eltávolítására viszont nem a legmegfelelőbb választás.

 

Lézeres távolságmérő

 

 

A mérőszalag, modern és egyszerűen használható mása, a lézeres távolságmérő, ami egy apró lézercsík segítségével, mikrométer pontossággal képes lemérni az adott távolságokat. Segítségükkel könnyedén mérhetünk távolságokat és helyiségek négyzetmétereit is.

 

Gyepszellőztető

 

 

A gyepszellőztetők segítségével kertünk legfontosabb elemét, a füvet frissíthetjük fel. A revitalizáló gyepszellőztetéstől a gyep elhalt szálai kifordulnak a földből, míg az ép szálak gyökerein apró vágások keletkeznek, ezzel bokrosodásra késztetve a gyepszőnyeget. Az igazán impozáns gyepszőnyegek elengedhetetlen kelléke a gyepszellőztető, nem véletlenül használják stadionok, parkok és golfpályák füvének karbantartására.

 

Rönkhasítógép

 

 

Máig sok háztartás van országunkban, ahol fatüzelésű rendszerrel van megoldva a fűtés. A hasogatott már fát életében azt tudja, hogy nem kis munkáról van szó, főleg akkor, ha a tüzelőfa rönkök formájában érkezik. Pontosan az ilyen esetekre találták ki a fejlett rönkhasító gépeket, amik segítségével a nagyobb rönkökből hamar kisebb hasábokat hozhatunk létre.

 

E gépek mindegyike új fazont hozhat házi eszköztárunkba és sok olyan hétköznapi ház körüli munkában lehet hasznos, amiket a legtöbb esetben inkább elkerültünk, mintsem megcsináltunk. Ha kedvet kaptál egy kis barkácsoláshoz és kipróbálnád otthon valamelyik említett eszközt, nézz fel a szerszamwebaruhaz.com webáruházába ahová a profi szakemberek és a házi barkácsok is szívesen járnak!

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem