Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Szivattyút keresel? Itt megtalálod!

A szivattyúk története régre nyúl vissza… Az első merülőszivattyút, ami egyben a modern búvárszivattyú elődje, 1929-ben alkotta meg Pleuger Pumps. Azóta sok idő eltelt, a szivattyúk technológiája is rengeteget fejlődött, ma már rengeteg különböző helyzetre találunk megoldásokat, mint például fűtés keringtetés, házi vízellátás vagy akár szennyvíz transzportálás. Ahol víz van, ott a közelben valahol egy szivattyú is van! Számos területen könnyítik meg az emberek életét, és pótolhatatlan szerepet játszanak.

Ha te is keresed a számodra ideális szivattyút, nézz be a szivattyubolt.hu webáruházába, ahol felhasználás vagy akár gyártó szerint kategorizálva válogathatsz több száz termék közül!

szivattyubolt_szivattyu

Felhasználási módjuk szerint

Legyen szó medence vízének a keringtetéséről, tankolásról, vagy éppen egy épület vízellátásáról, mindben az a közös, hogy szivattyú szükséges megvalósításukhoz. Ezeken felül találhatunk még búvárszivattyúkat, amik nagyobb mélységből hozzák felszínre a vizet, illetve ásottkút szivattyúkat is, amik megfelelőek lehetnek öntözőrendszerek ellátására. A szennyezett, koszos víz szivattyúzására a legmegfelelőbbek a szennyvíz, illetve zagyszivattyúk, míg előbbi inkább lakossági szennyvíz keringtetésére alkalmas, addig utóbbi kifejezetten földes, saras vízre szakosodott. Természetesen találunk még szivattyú vezérlőket is, amik automatizálási folyamatokra lettek kifejlesztve.

szivattyubolt_kiegeszito

Kiegészítők

Teljes üzembe helyezéshez minden bizonnyal szükségünk lesz kiegészítőkre, amik bizonyos esetekben nem feltétlenül találhatóak meg készletünkben. Különböző réz idomok, visszacsapó szelepek, illetve láb szelepek többfajta méretben megtalálhatóak, csak úgy, mint tömlők és flexibilis bekötő csövek. A biztonság érdekében a kínálat részét képezik jó minőségű függesztő kötelek és nyomáscsökkentő szelepek is, amik a megfelelő szituációkban hivatottak az ideális működési körülményeket biztosítani. A bor gyártás szerelmesei részére még borszűrő lapok is helyet kaptak a felhozatalban, amik a bor zavarosságára és homályosságára jelentenek megoldást.

szivattyubolt_marka

Ha fontos a megbízhatóság

Mint minden gép esetében, most sem mehetünk el a márkák mellett szó nélkül. Mindenki egy megbízható, tartós eszközre vágyik, ami nem fogja cserben hagyni. Éppen ezért fontos, hogy ne csak az árcédulát nézzük meg, hanem bizonyosodjunk meg a márkáról is. Korábbi cikkünkben már összefoglaltuk, mik is a legjobb márkák ezen a téren, azonban összességében elmondható, hogy egy Grundfos modell mindenképpen megbízható társunk lesz. Nincs ez máshogy egy Lowara vagy Wilo esetében sem, így tőlük is nyugodt szívvel választhatunk egy számunkra megfelelő gépet. Ez csak 3 az összesen 35 forgalmazott márka közül partnerünk kínálatában, ha szeretnél egyéni szakmai segítséget kérni, nyugodtan fordulj hozzájuk tanácsért, tippekért!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem