Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Szőnyegek olcsón, luxuskivitelben!

Mindenki tudja, hogy a szőnyeg nagyon fontos kiegészítője lakásunknak. A megfelelő színek, mintázatok, formák kiválasztása sokat számít, hiszen érzékszerveinkre erőteljesen hatnak. Egy jól megválasztott darab igazi kincs lehet lelkünknek. A különböző helységeket más-más célra használjuk, ezért a választásnál ezt is figyelembe kell vennünk. Hatalmas segítséget kapunk a szőnyeghaz.com weboldalán, ahol rengeteg ötletre számíthatunk, legyen szó bármilyen helységről.

Nagyon jó árakban jutunk hozzá még a luxus darabokhoz is. Tehát, az hogy hová is tervezzük, igen befolyásolja döntésünket. A nappali a lakás legforgalmasabb része, hiszen ezt használjunk a legtöbben. Ebből kifolyólag olyan fajtát kell találnunk, ami könnyebben karban tartható, tisztítható. Mindenképpen egy kellemes, barátságos stílusú darabot válasszunk, olyat, ami kiemeli bútoraink egyediségét és érzékeinknek is jót tesz. Lehet egyszínű, vagy mintás, csak színeiben illeszkedjen a szobánkhoz és persze ízlésünkhöz.

Az étkezőben általában az asztal alatt elhelyezett darabok mutatnak szépen. Csakis nagyon strapabíró termék a nyerő, hiszen itt aztán sok szennyeződés érheti. Összhangban kell legyen a berendezéssel. A konyhába ugyancsak strapabíró, vízálló fajtát tervezzünk. Jól mutat egy feliratos, modern mintázatú szőnyeg a pult előtt is. Hálószobánkba mindig kellemesebb, puhább, meleg szőnyeget válasszunk, mert itt járunk talán a legtöbbet mezítláb. A hosszabb szálú, shaggy típusok a legmegfelelőbbek erre.

Akár több szőnyeget is alkalmazhatunk ebben a helyiségben, hogy jobban feldobjuk környezetünket. Gyermekeink szobáját úgy kell berendeznünk, hogy a fejlődésükben segítsük őket, mind a színekkel, formákkal, gyermekmintásakkal egyaránt. Jól tisztítható, puha, meleg, minőségi darabot helyezzünk szobájukba. Láthatjuk, milyen fontos, hogy jól válasszuk meg szőnyegeinket, hiszen a kellő darab melegséget visz otthonunkba, ez pedig azért fontos, mert lakásunk a béke szigete kell hogy legyen, hiszen ide térünk a fáradt nap után megpihenni. Válasszuk hát meg jól átgondoltan ezeket a lakás kiegészítőinket!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem