Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Te tudod mik a legnépszerűbb mesehősök?

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy bármiért képesek vagyunk rajongani, de nem csak a felnőttként, hanem gyerekként is: hiszen számtalan új tévéműsort, filmet és játékot dobnak a piacra havonta, és ami befut ahhoz azonnal gyártják is a „márka matricás” kiegészítőket. Azt se tudjuk hova kapjuk a fejünket! Az Eking Webáruház segítségével összegyűjtöttük neked a legnépszerűbb mesehősöket, amikért gyerekek ezrei rajonganak!

Jégvarázs

Az elmúlt évek legsikeresebb gyerekfilmjei közé tartozott. Egyformán vonzotta a gyerekeket és a felnőtteket színes animációjának, szerethető karaktereinek, lenyűgöző történetének és a híres „Let it go” című dalnak köszönhetően. A Jégvarázs 2 megjelenésével a gyerekek újra átélhetik Elsa, Anna, Kristoff, Sven és Olaf kalandjait, amikor egy új veszély fenyegeti Arendelle békéjét, ráadásként egy kicsit többet megtudhatunk Elza királynő származásáról.  Mindegyik karakter (Elsa, Anna, Olaf, Kristof és Sven) a szívünkhöz nőttek. Felnőtt- és gyerekágynemű, törölköző vagy párna, nem csak a gyerekszobában, hanem az óvodában is elengedhetetlen holmi. Megkönnyítheted az iskolás gyermeked első napjait is, mert a jégvarázs mintázott felszerelés biztonságot nyújtanak neki, hisz kedvenc mesehősei kísérik el az iskolába!

eking_pokember

Pókember

Nos, az egyik legrégebbi és leghíresebb képregény szuperhős karakter! Nagyon régen, 1962-ben készült az első.  Tavaly mindenki “Pókember lázban” égett, nem csoda, ugyanis, minden várakozást felülmúló alkotást hoztak létre a „No way home” című filmmel, így a rajongás továbbra is rendíthetetlen! A Pókember mesehős mintás termékek igazi csemegék. Gyermeked, aki odáig van a szuperhősért, és mindig pókembereset játszik a szobájában, igazi  mese birodalommá varázsolhatod a helyiséget. A mesehős karakter mintájú termékekkel váltsd valóra álmát! Legyen az ágyneműhuzat vagy egy szülinapos party kellék!

Bosszúállók

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedvence a Bosszúállók képregény/filmsorozat, hisz ők egy szupercsapat. Tele szuper erejű hőssel, mint Vasember, Amerika kapitány, Hulk, Thor, Fekete Özvegy és a többiek, akik harcba indulnak, hogy megakadályozzák bolygó pusztulását. A Bosszúállók sorozat utolsó része nagy űrt hagyott bennünk, mert sokakat elvesztettünk… De ennek ellenére szeretjük újra élni az élményt, és a fantáziadús univerzumot a filmeken és a szobában megtalálható bosszúállók mintával ellátott kiegészítőkön keresztül.

Disney klasszikusok

A Disney klasszikus meséi soha nem mennek ki a divatból, és most még jobban jelen vannak, mint valaha. Mindenki számára új Disney-produkciókat látunk filmek formájában évről évre! Ha Disney hercegnők kerülnek szóba mindenki tudja kik azok, és minden kislány rájuk akar hasonlítani, így az ilyen termékek és kiegészítők beszerzésével soha nem lőhetsz mellé!

Legyen szó szülinapról vagy ovis kellékről!

Harry Potter

A Harry Potter Saga hatalmas sikere után most várjuk a további könyvek filmes változatát, mert a Harry Potter univerzum egy csodálatos, és folyamatosan táguló világ. Minden évben reméljük, hogy többet hallunk JK Rowling szereplőinek kalandjairól. Ha Harry Potter mintás terméket szeretnél vásárolni, akkor a webáruház oldalán találsz ágyneműhuzatot és párnát.

eking_mancs

Mancs őrjárat

Ez a kanadai gyerekműsor széles körben elismert az animáció minőségének és az aranyos négylábú karakterek fantáziadús problémamegoldó készségeinek köszönhetően. Küldetéseik során ott segítenek, ahol kell. A kis csapat saját kis járműveikkel mentik ki a bajba jutottakat. A Mancs Őrjárat mesehős mintás termékekkel mosolyt csalhatsz gyermekeid arcára, hisz tökéletes ajándékként és kiegészítőként is. Fiúknak és lányoknak egyaránt adhatod névnapra, születésnapra. Nem csak a gyerekszobában, hanem az óvodában is nélkülözhetetlen holmi. Legyen szó ágyneműről, iskolás kellékekről vagy étkészletről!

Peppa malac

Végül nem feledkezhetünk meg az egyedi karakterről, Peppa malacról, aki egy antropomorf vonásokkal rendelkező kismalac, George öccsével és szüleivel él. Az animációs sorozat a család minden napjaiba nyújt betekintés. Sok kis gyerek rajong a meséért, ennélfogva nagyon is imádják a mesével kapcsolatos kellékeket a szobájukban!

Mindannyian tudjuk, hogy vannak olyan márkák/rajzfilmek, amelyek sokkal hosszabb ideig maradnak a gyerekek szíve csücskei, mint a többi. A fentebb megemlített karakterek is ilyenek, ezekkel érdemes berendezni a kicsi szobáját is! Az Eking Webáruház oldalán minőségi termékek széles választéka vár! Találj meg mindent, amire csak éppen szükségetek van, és szerezd be őket!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem