Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Tippek a konyhánkba, hogy minden helyet kihasználjunk

A konyha a legtöbb otthon központi helyisége. Épp ezért fontos, a konyhabútorok kialakításában és felszereltségében, hogy praktikus legyen. Használjuk ki minél célszerűbben a rendelkezésükre álló teret. Hogy az akár legkisebb konyhákat is a leghatékonyabban tudjuk kihasználni, érdemes konyhabútor-vasalatokat beszerezni. Igényeidnek megfelelő vasalatokat a vasalatwebshop.hu oldalon találhatod meg.

Nem is tudjuk, hogy hányszor nyitjuk ki és csukjuk be a konyhaszekrényeket, fiókokat vagy kukákat, amivel a vasalatok életén rövidítünk. Ha ezek a tárolóegységek nem rendelkeznek megfelelő vasalattal, akkor nem lesznek hosszú életűek.

speciális vasalatokkal felszerelt szekrények akár a spájzot is felválthatják! Ezekben a minden, akár a száraz élelmiszerek, olajok vagy lekvárok is stabilan megálnak és helyezhetőek el. A kihúzható vasalatok segítségével a szekrény nehezen elérhető pontjait is használhatjuk tárolásra. 

Léteznek különféle sarkokba telepíthető vasalatok is, amik jelentősen megnövelik a konyhabútor tárolókapacitását. 

De az sem mindegy, hogy milyen vasalattal rögzítjük a szemetest, mivel, ha jól választunk, ezzel is helyet spórolhatunk. De ha a beépített hűtőszekrényről van szó, akkor is nagy segítsége lehet a vasalat használata! A hűtőszekrény elejére kerül a bútorlap, a nyitást pedig egy speciális pánt biztosítja.

Ha kevés hely van a pulton, akkor akár a csepegtetőt is elrejthetjük a szekrényben, de rengeteg hasonló okos megoldás van, amivel igazán helytakarékossá és praktikussá lehet tenni a konyhát.

A rossz minőségű vasalatok miatt a konyhaszekrények nem nyílnak megfelelően, a kukát nem tudjuk maximálisan elrejteni, a fiókok akadoznak, ami miatt akár az üvegek is rendszeresen kiborulhatnak.  

A kamraszekrények terén  is lehetünk igen kreatívak, hisz számtalan lehetőség tárul elénk a bútorvasalatok világában, szinte bármely magasságban és szélességben kombinálhatóak. Ráadásul a kosarak számát és típusát tekintve is rengetegféleképpen tudsz választani!

A különböző vasalatok felhelyezése a konyhában, de akár más helyiségekben is egy remek megoldás arra, hogy alacsony költségvetésből átalakíthassuk az otthonunkat, hogy minél kényelmesebb legyen és jobban illeszkedjen hozzánk.

Ha új vasalat vásárlása mellett döntöttél, akkor érdemes ellátogatni a vasalatwebshop.hu oldalra!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem