Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

TOP 10 kiegészítő a hálószobába

Bármilyen kapcsolatban eljön az az idő amikor a szex már nem ugyanolyan – legyen az oka a hormonok, a stressz, vagy hogy nagyon régóta vagytok együtt ugyanazzal a partnerrel. Összeállítottunk egy listát azokról a tippekről, amelyekről az emberek azt mondják, hogy segítettek nekik megfűszerezni kicsit kapcsolatukat. Ezeket a kiegészítőket mind be tudod szerezni a ferfipotencia.hu weboldalon!

   1. Ne becsüld alá a síkosító erejét.

Az ízesített síkosító egy nagyszerű módja lehet annak, hogy érdekesebbé váljanak az éjszakák, még akkor is, ha nem vagy nagy rajongója az orálisnak.

   2. A több néha több.

Az előző ponttal összefüggésben, a síkosító nagyobb mennyiségű használata is tud segíteni. Némi extra síkosító csak megkönnyíti és szórakoztatóbbá teszi a dolgokat. Ha az a cél, hogy kényelmesebbé tegyed az análist, válassz egy extra csúszós síkosítót.

   3. Próbáld ki a páros vibrátort.

Ennek a szexjátéknak a bevonása olyan, mint egy harmadik fél hozzáadása, de érzelmi kötődés nélkül. 

pár

   4. Valami új.

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy szex közben megfűszerezd a dolgokat, ha különféle szexjátékokat használsz. Minden elképzelhető formában és méretben kaphatók és óriási örömet okoznak. Valójában a szexjátékoknak nagyon sokféle változata létezik, így évekbe telne egy átlagos párnak, hogy mindegyiket kipróbálja. Pontosan ezért tudnak egy unalmas szerelmeskedést valami igazán felejthetetlenné varázsolni. Tehát beszéld meg a partnereddel, hogy milyen típusú játékot szeretne, majd menjetek el egy kicsit vásárolni. Válassz valami különlegeset, amellyel fokozhatod a szeretkezési élményedet.

   5. Vibráló játékok.

Ha még nem használtál, vagy már egy egész készlet vibrátorod van, egy új beszerzése sose rossz dolog. Nehéz őket megunni a sokszínűségük miatt. Vannak hatalmasak, rengeteg különféle felhasználási területtel, míg mások olyan kicsik és finomak, hogy elrejtheted őket a zsebedben. Minden szexjáték más és más, szóval jó szórakozást a kísérletezéshez!

banán

   6. Dobd fel hálószobád kiegészítőkkel.

Míg a játékok gyorsan növelhetik a szexből származó élvezetet, a kiegészítők teljesen más szinten állnak. A szexjátékokkal ellentétben a kiegészítők anélkül fokozzák a szexuális élményt, hogy közvetlenül stimulálnának. Ezek a kiegészítők olyan kellékek, amelyek segítségével másfajta szexuális légkört teremthetsz. Ilyenek például a bilincsek, a szemkötők, a korbácsolók, a szexhinták, a szexbútorok, a szexi jelmezek és még sok más. Tehát, ha szeretnéd felfedezni az élvezetek világát különféle kiegészítőkkel, biztosan találsz valamit, ami megfelel az ízlésednek!

   7. Szexi ruhák.

Kevés látványosabb dolog van, mint egy nő csodálatos fehérneműben, amely kiemeli a legjobb vonásait. A férfiak is remekül néznek ki a megfelelő boxerben vagy alsónadrágban. Valójában nagyon fontos, hogy különféle szexi ruhákba öltözz, ha valaha is szerepjátékkal szeretnéd megfűszerezni a dolgokat.

ruha

   8. Ajándékozz gyűrűt a partnerednek.

Péniszgyűrű használata nem csak férfi partnerednek, hanem neked is előnyös lesz, mivel megerősítheti az erekciót, és tovább is tarthat ezzel.

   9. Gésagolyók. 

Mint minden más izom, a hüvelyed is megerősödik az edzés hatására, az erősebb hüvely pedig nagyobb kontrollt, valamint gyakoribb és intenzívebb orgazmusokat jelent. Ezt az edzés Kegel-gyakorlatként ismert, amit a gésagolyókkal tudsz végezni.

   10. Romantikus ajándékcsomag

Ebben megvan minden, ami egy szenvedélyes és romantikus éjszakához kell! Nagyon egyszerű egy ilyen ajándékcsomagot összeállítani és garantált a felejthetetlen éjszaka! 

Tehetsz bele illatos selyem rózsaszirmokat, habfürdőt, női vágyfokozót, melegítő masszázsolajat és minden mást, ami csak belefér! Ez a kompakt készlet tökéletes hétvégére vagy egy felejthetetlen szerelmes éjszakára.

Mindig kerüld el azokat a termékeket, amelyeken nincs feltüntetve "testre biztonságos" jelző, mivel a szexjátékok káros vegyszerekkel is készülhetnek. De ha mindig a ferfipotencia.hu weboldalon vásárolsz, ettől nem kell tartanod! 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem