Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Top 10 legjobb ajándék tinédzsereknek

Mostanság egyre nehezebb kiigazodni a tiniken. Órákat töltünk el azzal, hogy bevásárlóközpontokban nézelődünk és keressük a tökéletes ajándékot, mindeközben azon morfondírozunk, hogy miért nem tudunk előrukkolni soha valami ötlettel.

A mai fiataloknak a non plus ultrája a számítástechnikai eszközök, játékok. Szinte nincs olyan család, ahol ne lenne valamilyen készülék, amin a gyerekek játszhatnának. A Netklikk webáruház termékkínálata ebben a kategóriában is hihetetlenül színes palettával rendelkezik. Műszaki cikk címszó alatt rengeteg opció áll a rendelkezésetekre.

netklikk-elektronika

1. Sokkal elterjedtebb lett a zenehallgatás az utóbbi évtizedben, mint amennyire korábban volt. Elvonulást és nyugalmat szimbolizál a fiatalok számára, egy kis énidőt. Kényelmesebb megoldást kínálnak a fejhallgatók, amiket már vezetékek, így gubancok nélkül is bármikor elő tudunk húzni a táskánkból. Bármelyik tinédzser örömmel fogad egy ilyen praktikus ajándékot, mint amilyen egy fej- vagy fülhallgató.

2. Egy MP3 vagy MP4 lejátszó ideális lehet azoknak, akik nem szeretnék a telefonjuk tárhelyének nagyrészét zenék letöltésével felhasználni.

3. Szintén a zenével kapcsolatos kitűnő ajándékötlet egy hordozható hangszóró. Nem mindenki rendelkezik olyan telefonnal, amelynek prémium minőségű az audiója, így jól jöhet számára egy ilyen műszaki cikk. 

netklikk_aktivitásmérő

4. Nem hagyható figyelmen kívül az sem, hogy az internet hihetetlenül befolyásolja az embereket, így már a tiniket is, akik majdnem minden közösségi médián jelen vannak. Pozitív hatást tud kiváltani néhány influenszer, akik az egészséges életmód felé ösztönzik a követőiket. Legfőképp a tizenévesek nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges táplálkozásra és mozgásra, ezért segítségükre lehetünk ebben egy aktivitásmérő óra vásárlásával.

5. Közkedvelt családi program a társasozás, így meglepni egy tinit valami korának megfelelő játékkal kiváló gondolat. Ez az az időszak, amikor fontos, hogy a szülők sok időt töltsenek a kamasz gyermekükkel, hiszen ilyenkor könnyen eltávolodhatnak egymástól, mert a felnőtté váló gyereknek sok problémával kell megküzdenie ebben a korban.

6. A következő kategória legfőképp a lányokat érinti. Az utóbbi években elterjedt a fiatal generációnál is a műkörömépítés, valamint a gél lakkozás. Akik rendelkeznek elég kézügyességgel sokszor szánják el magukat arra, hogy sajátkezűleg készítsék el a körmüket. Ezzel pénzt és energiát spórolnak, illetve a remekmű büszkeséggel tölti el őket. A Netklikk honlapján a gél lakktól kezdve a műköröm csiszolóig minden szükséges termék fellelhető.

netklikk_hangulatvilágítás

7. A szobánk a személyiségünket tükrözi, így próbáljuk minél jobban ahhoz igazítani. Egyre többen helyeznek fel a falukra hangulatvilágítást, amit akár a kedvükhöz leginkább passzoló színre tudnak kapcsolni.

8. Az aromadiffúzor is hasonló funkciót tölt be, azonban ennek pluszban jótékony hatásai is vannak, mint a száraz bőr tüneteinek enyhítése, valamint többféle aromát csöpögtethetünk bele, amelyeknek például lehet nyugtató és lazító ereje is egyben.

9. Nem véletlenül mondják, hogy egy nőnek a legfőbb ékessége a haja, így több órát tudunk megspórolni egy lánynak, ha hajsütővassal lepjük meg. Minél kompaktabb az eszköz, annál nagyobb lesz az öröm.

10. Végül de nem utolsó sorban egy fiúnak nem árt megtanulni egy-két dolgot, amíg férfivá nem válik. Az egyik ilyen, a dolgok megjavítása és összeszerelése, így praktikus lehet egy szerszámkészlet beszerzése.

Jó ajándék választásával egy tinédzser érzi a törődést, hogy számít annak a személynek, aki meglepte valamivel a jeles alkalomkor. Ne sajnáljuk az időt és energiát, hogy örömet szerezzük a számunkra fontos személynek, hisz „adni jobb, mint kapni”.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem