Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

TOP 10 ötlet, hogy ne legyen unalmas az ékszer karácsonyi ajándéknak!

Ezen a karácsonyon mutasd meg szereteted és elismerésedet az életedben lévő különleges emberek iránt. Legyen szó a vőlegényedről, feleségedről, anyukádról vagy a legjobb barátodról, egy gyönyörű ékszer felejthetetlen ajándék, amit még az évek múlásával sem fognak elfelejteni. 

Amikor ékszert választasz egy szeretett személy számára, vedd figyelembe személyes stílusát. Gyakran látod őket színes nyaklánccal vagy egy pár lógó fülbevalóval? A karkötőket vagy a medálokat részesítik előnyben? Válassz valami egyedit, hogy extra különlegesnek érezzék magukat.

ékszer

Ráadásul ma már bevásárlóközpontba se kell menned, ha meg szeretnéd találni a tökéletes ékszert. Rengeteg online webáruház van, ahol széles választékból tudsz válogatni, így el tudod kerülni a hatalmas tömeget. Viszont, ha online vásárolsz, fontos, hogy találj egy megbízható helyet, mint például az aranydiszkont.hu

Íme 10 ékszer-ötlet, a tökéletes karácsonyi ajándékhoz;

  1.  Gyöngy ékszerek

A gyöngy ékszerek soha nem mennek ki a divatból. Könnyen viselhető, és bármilyen ruha kiegészítésére használhatod. Akár nyakláncot, fülbevalót vagy karkötőt szeretnél vásárolni, a gyöngy ékszereket sokféle színben találhatod meg. Ezek a darabok nem csak csodálatosak, hanem elegánsak és tartósak is.

ékszer

  1.  Személyre szabott ékszerek

A megfelelő ékszer kiválasztása bonyolult lehet a széles választék miatt. De ha találsz egy olyan ékszert, amit személyre szabhatsz, máris lerövidítheted a keresést. Például választhatsz monogramos gyűrűt, inicializált medálokat, gravírozott arany karkötőt vagy más hasonló testreszabható ékszert. Az ilyen átgondolt ékszer ajándékötletek szentimentálisabb értékkel bírnak, mint a hétköznapi darabok.

  1.  Gyémánt gyűrűk

A gyémántok örökkévalóak. Ha hihetetlen ajándékkal szeretnéd elkápráztatni valamelyik szeretted, akkor egy gyémántgyűrűre van szükséged. A gyémántgyűrű soha nem megy ki a divatból, így tökéletes ajándék. Számtalan dizájn és stílus közül választhatsz. Ezek közé tartoznak a pasziánszok, háromköves gyűrűk, Tiffany stílusú gyűrűk, keretek, burkolt gyémántgyűrűk, katedrális stílusú gyűrűk és antik gyémántgyűrűk, hogy csak néhányat említsünk. Ha pedig még jobban fel szeretnéd dobni a karácsonyt, akkor ez az eljegyzéshez is ideális alkalom lehet. 


ékszer

  1.  Szív alakú ékszerek

Amikor arra gondolsz, hogy mi a tökéletes ajándék annak a különleges személynek az életében idén karácsonyra, akkor a szív alakú ékszerek tökéletes választások. Ezzel igazán ki tudod mutatni a szeretetedet a másik személy iránt, amit ő ékszer formájában minden nap tud viselni.

  1.  Ékszerszett

Miért ajándékoznál csak egy ékszert, ha akár egy egész szettet is tudnál? Rengeteg gyönyörű szett közül tudsz válogatni, így biztos megtalálod a tökéletest. 

  1.  Dizájner óra

Egy gyönyörű dizájner karóra nagyszerű karácsonyi ajándék. Választhatsz egy gyémántokkal díszített arany órát, vagy találhatsz bármilyen más elbűvölő darabot. Keress egy vezető luxusmárka karórái között, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot.

  1.  Egyedi mandzsettagombok

Ha egy különleges férfit szeretnél elkápráztatni az életedben, soha nem tévedhetsz, ha jó minőségű mandzsettagombokat ajándékozol neki. Ahhoz, hogy ez az ajándék még jobb legyen, válassz személyre szabott darabokat a mandzsettagombok belsejébe gravírozott névvel vagy kedves üzenettel. 

  1.  Gyönyörű karkötő

A karkötő továbbra is az egyik legnépszerűbb divatkiegészítő. Ha idén karácsonykor szeretnéd elkápráztatni kedvesed, akkor nyugodtan választhatsz egy minőségi darabot. A karkötőket könnyű személyre szabni, hogy lenyűgözd a címzettet, és különlegessé tegyed az ajándékát.

  1.  Nyakláncok

Rengeteg féle nyaklánc közül választhatsz, a fő, hogy találj egy praktikus, elegáns és sokoldalú darabot.

  1.  Koktélgyűrű

Ha életed különleges nője merész és nyitott, meglepheted egy elbűvölő koktélgyűrűvel. Ezek a darabok nem csak feltűnőek, de sosem mennek ki a divatból.


A legjobb ékszer-ajándékötleteket keresed karácsonyra? Ez a lista jó kiindulópont. Ne felejts el olyan darabot találni, amely megfelel a címzett ízlésének és stílusának. Hogy megtaláld a tökéletes darabokat, látogass el az aranydiszkont.hu weboldalra!

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem