Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

TOP 10 szakácskés márka, ami garantáltan nem hagy cserben!

A kés általában a legfontosabb eszköz, ami a konyhában van, de még a kések között is vannak jobbak meg rosszabbak. Ha igazán jó kést szeretnél akkor érdemes egy-két szakácskésbe befektetned. A néha elég borsos árukon kívül, a szakácskések különböző anyagokból készülnek, különböző méretűek, eltérő tapintású fogantyúkkal és különböző súlyúak. Azt is érdemes tudni, hogy a drágább nem feltétlenül jelent jobbat. Olyan, mint egy fehér póló: ami másnak a legjobb, az nem biztos, hogy neked a legjobb. Ebben a cikkben összeírtuk a TOP 10 szakácskés márkát! Ha pedig nem tudod még, hogy hol tudnád őket megvenni, akkor látogass el a chefs.hu weboldalra!

kés

   1. GLOBAL

A Global konyhai késeket először 1985-ben tervezte a kreatív Komin Yamada. Amikor a Yamada megbízást kapott arra, hogy egy sor kést fejlesszen ki, amely valóban új és forradalmi volt, a rendelkezésre álló legjobb anyagok és a legújabb gyártási technikák felhasználásával. Olyan konyhai kések sorozatát tervezte, amelyek a professzionális és amatőr szakácsok számára egyaránt vonzóak, kényelmesek és könnyen kezelhetők, és megfelelnek a legigényesebbek követelményeinek is.

A GLOBAL kések két leginnovatívabb tulajdonsága az élük és a kiegyensúlyozottságuk. Minden kés legfontosabb tulajdonsága az éle, a GLOBAL él pedig valóban a jellegzetessége. A GLOBAL kések többsége a penge mindkét oldalán van élezve vagy köszörülve, akárcsak a nyugati stílusú kések. Azonban éleik meredeken vannak köszörülve egy pontig. Ez ellentétben áll a nyugati vagy európai késekkel, amelyek ferde élt használnak. Az egyenes él drámaian élesebb kést eredményez, amely tovább élesebb marad.

   2. SCANPAN

A modern konyhakések próbára teszik a mai konyhákat – ki kell bírniuk a mindennapi kopást, biztonságosnak kell lennie a használatuknak és működőképeseknek kell lenniük. A SCANPAN Classic késsorozat kiváló minőségű német acélból készül, hogy elegánsan megfeleljen a modern konyhák igényeinek. Ez azt jelenti, hogy a kések nem csak akkor borotvaélesek, ha vadonatújak.

   3. WÜSTHOF

Ha klasszikus európai stílusú kést szeretnél, próbáld ki a Wüsthof késeket. A késkészletet összességében a legjobbnak nevezik, és jó okkal – ezt a márkát kedvelik olyan híres szakácsok, mint Ina Garten és Gordon Ramsay. Mind a Globalnál, mind a Seki Magorokunál nehezebb, különösen irányított érzetet biztosít a kézben.

   4. ARCOS

Az első darab, amely az ARCOS cég kezdetét jelzi 1734-ben, a Juan de Arcos által megalkotott márka ollója. Gregorio Arcos Aroca 1875-ben átalakította kis műhelyét, hogy késeket, ollókat és tőröket gyártson a kések gyártóüzemében. Egy évszázaddal később Gregorio Arcos Villanueva megkezdte nemzetközi terjeszkedését, mára meg már a világ minden részén ismertté vált.

   5. DICK

A Dick késeket 1778-ban hozták létre, és ma világszerte prémium minőségű termékek gyártójaként ismerik a szakácskések, konyhai kiegészítők és élezőacélok széles választékát illetően. Számtalan díjat nyertek termékeikkel és szolgáltatásaikkal, miközben minőségi hírnevüket is építik. A következetes kutatási és tervezési innovációk lehetővé teszik számukra, hogy fenntartsák a globális jelenlétet az élelmiszer-szolgáltató iparban, felbecsülhetetlen értékű eszközöket biztosítva a kivételesen képzett embereknek, az eredmény pedig minden konyhai és kulináris ambícióhoz méltó termékcsalád.

   6. VICTORINOX

A Victorinox kések általában a leghosszabb élettartamúak és élesek maradnak, még akkor is, ha naponta használják. A pengék rozsdamentes acélból készültek, ami megkönnyíti a karbantartásukat. 

kés

   7. MCUSTA ZANMAI

A Mcusta Zanmai a japán Seki városában található, amely több mint 800 éves kardkovácsolási múlttal rendelkezik. Miközben a Seki pengekészítési hagyományait felkarolja, a Zanmai olyan innovatív technológiákat is behoz a műhelybe, mint a CNC gépi és lézeres vágás, így a márka a kézműves hagyományok és a modern technológiák ritka és zökkenőmentes integrációjává válik. A Zanmai kések egyedi fogantyúi nem csak a hagyományos Wa markolat dizájn előtt tisztelegnek, hanem olyan újításokat is hoznak, mint például a magas hőmérsékleten préselt természetes Pekka fa rétegek, hogy polírozott és erős nyéleket hozzanak létre. A Zanmai VG10 acél lézeres vágása nagy pontosságú felületkezelést eredményez a monoacél pengéken.

   8. KASUMI

A Kasumi késeket több mint 100 éves kardkészítési tudás és készség felhasználásával hozták létre. 1916 óta a Sumikama a legjobb japán evőeszközök és kések gyártásával foglalkozik, felhasználva a több mint 100 éves kardkészítés tudását és készségeit Seki városában. A Sumikama egyike volt az első nagy japán késgyártóknak, akik hajtogatott damaszkuszi acélt használtak VG-10 mag köré, amelyet sok más gyártó is lemásolt.

kések

   9. FISKARS

A Fiskars egy világszerte ismert márka, amely kiváló minőségű, otthoni használatra szánt eszközöket gyárt. Termékeiknek kifinomult formatervezésük van, amely könnyen használhatóvá teszi, valamint magas gyártási színvonal és anyagminőség jellemzi.

   10. BURGVOGEL

A Burgvogel 1949 óta működő solingeni késkészítő vállalat. A folyamatos fejlődése a kiváló minőségű és pontos kézműves munkának és a hosszú évek tapasztalatának köszönhető. Késeiket már a világ minden pontján forgalmazzák.


Mindenki különböző, így mindenkinek más az igénye, ha szakácskésről van szó. De ebből a listából biztosan megtalálod a hozzád illőt, amit a chefs.hu weboldalon tudsz beszerezni!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem