Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

TOP 5 alkalmi potencianövelő

Ha olyan módszereket keresel, amelyekkel növelheted péniszed méretét vagy a libidódat, akkor érdemes lehet alkalmi potencianövelőket szedned. Ha nehezen tudsz kielégítő erekciót elérni vagy fenntartani, akkor látogass el a ferfialom.hu weboldalra, ahol rengeteg férfi alkalmi potencianövelő közül tudsz válogatni, amik segítségével sosem lesznek többé problémáid az ágyban!  


Ha pedig már gondolkodtál a potencianövelők szedésén, csak eddig tartottál attól, hogy személyesen megvedd a boltban, vagy esetleg, ha online veszed, a kiszállítás közben fény derülhet a küldeményed tartalmáról, akkor ettől sem kell tartanod többé!  A ferfialom.hu weboldala biztosítja a gyors és diszkrét kiszállítást! 

A merevedési zavar gyakoribb, mint gondolnád. Egy 2016-os tanulmány szerint, legalább 12 millió embert érint csak az Egyesült Államokban. Bár az állapot minden korú felnőttnél megjelenhet, mégis inkább az idősebb korosztályt érinti. 


Az egészségügyi szakemberek szerint, merevedési zavarban szenved az az ember, aki rendszeresen nehezen éri el az erekciót, vagy ha időnként nehézségei vannak a kellően szilárd erekció fenntartásával a szexuális tevékenységhez vagy a behatoló szexhez. Ennek a kezelésére a leggyakoribb megoldás az alkalmi potencianövelő. Ebben a cikkben összeírtuk a TOP 5 alkalmi potencianövelőt, hogy többé ne érjen semmilyen kellemetlenség az ágyban!

  • Boom Boom

A Boom Boom az egyik legnépszerűbb potencianövelő. Habár a piacon vannak ennél olcsóbbak is, de ha ezt választod, tudod, hogy minőségit fogsz kapni. Gyorsan hat, akár már fél órán belül is érzed a hatását, ami akár 2-3 napig is eltarthat. Emellett hosszabb és több aktusra leszel képes, természetes összetevőinek köszönhetően mellékhatásoktól mentes a használata, aminek köszönhetően akár még kis mennyiségű alkohol fogyasztás mellett is használható.  

Nagyjából ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Boom Boom, csak megfizethetőbb áron!

  • Tornado 

Ha már próbáltad a Boom Boom-ot, de valami erősebbre vágysz, akkor a Tornado a legjobb választás! Ez a kapszula leginkább azoknak lett kifejlesztve, akiknek nincsenek merevedési zavarai, hanem valami kis extrát szeretnének, amivel élvezetesebbé válhat az együttlét. Elképesztően gyorsan, akár 20 perc alatt is kifejtheti hatását és 3 napig is eltarthat.  

  • Rider

Az előzőkkel ellentétben, a Rider nem csak 2 szemes változatban érhető el, hanem 4 és 8 szemesben is. Ez az egyik leggyorsabban ható, mellékhatásoktól mentes potencianövelő Magyarországon! Kőkemény erekciód lehet, amit hosszan fenn tudsz tartani, és a libidónövelő hatása miatt, gyakrabban fogod kívánni a nemi együttlétet.

  • XXL Powering

A Tornado-val egyetemben, ezt sem kifejezetten a merevedési zavarokkal küzdőknek találták ki. Mindazoknak ajánlott, akik kiegyensúlyozottabb szexuális életre és nagyobb magabiztosságra vágynak a szexuális életükben. Javíthatja az általános fizikai erőnlétet, így még tovább bírod majd a közösülést. Serkenti a vérkeringést, csökkenti a stressz-szintet, viszont növeli a tesztoszteron mennyiségét a szervezetben ,vagyis nem csupán a merevedési zavarokat, de a libidót is növeli! 

 

Ha ebben a listában megtaláltad a hozzád illő potencianövelőt, akkor látogass el a ferfialom.hu weboldalra!

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem