Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

TOP 5 helyszín nyári lánykérésre!

Elérkeztünk az év legszebb időszakához, a kellemes nyári hónapokhoz. Nem csak életünkben, hanem a párkapcsolatok életében is ezek a hónapok a legnyugodtabb és legkiegyensúlyozottabbak. Ilyenkor veszik ki az emberek a szabadságukat, sokkal több időt tudnak együtt tölteni a párok, akár közös nyaralás keretén belül. Ezért ez a harmónikus időszak a legideálisabb időpont a lánykérésre. Ha tervezed az eljegyzést, szeretnéd Kedvesed számára feltenni a nagy kérdést, akkor ez a cikkünk Neked szól! Az AranyDiszkont webshopjának segítségével szeretnék ötleteket adni az ideális helyszínre, ami egy örök életre kellemes emlék marad az életetekben.

A romantikus lánykérés megszervezése, a gyűrű kiválasztása, majd megvásárlása a leendő vőlegény feladata. Nézzük is milyen szempontokra érdemes figyelni. Mivel az eljegyzés elsődleges kelléke az eljegyzési gyűrű. A régi hagyományok szerint ezüst vagy fehér arany köves gyűrűvel kérik meg a vőlegények leendő menyasszonyuk kezét. Napjainkban egyre felkapottabb lett a rosé arany köves gyűrűkkel történő lánykérés is. Nem ritka az sem, hogy a férfiak brill köves gyűrűvel lepik meg kedvesüket ezen a csodálatosan szép napon. Amint a gyűrű kiválasztása megtörtént, el is lehet gondolkodni a helyszínen, hogy pontosan hol is történjen meg ennek a fontos kérdésnek a feltevése. Cikkünkben top 5 helyszín ötletet javaslunk, mellyel egészen biztos, hogy nem lehet mellélőni.

Lánykérés a vízparton

Ha szerelmesei vagytok a vízpartoknak, legyen az Balaton vagy tenger part, akkor ez a legjobb választás lánykérésre. Különösen akkor ha éppen a közös nyaralásotokat töltitek éppen. Ez egy örök életre szóló emlék lesz, az biztos. Kedvesed soha nem fogja elfelejteni ezeket a csodás pillanatokat. Vízparton történő lánykérés időpontját a legjobb, ha úgy időzíted hogy kora este, akár a naplemente pillanatában, egy romantikus séta keretén belül történik. A déli kánikula időszakát érdemes kerülni. Remek választás lehet mondjuk egy kora reggeli pillanat is, napfelkelte nézése a vízparton, és közben felteszed a nagy kérdést választott Hölgyednek, és máris egy csodálatosan szép napnak indultok neki ketten. Ha szeretnéd magasabb szintre emelni a lánykérést, akkor a Balatonon lehetőséged nyílik arra, hogy bérelj egy kis séta csónakot egy üveg pezsgővel kora este, a naplemente pillanatában, de egy éjjeli séta a tenger parton, a kivilágított utcákon is remek választás lehet.

Lánykérés a természetben

Amennyiben pároddal a természet szerelmesei vagytok, nagyon sokat túráztok, esetleg hegymászók vagytok, rengeteget kirándultok a természetben,  akkor egy ilyen kiránduláson időzített lánykérés nagyszerű ötlet lehet. Magyarországon rengeteg csodahely van, ahol bátran felteheted szerelmed számára ezt a fontos kérdést, és egészen biztos, hogy nem fognak megzavarni más emberek sem, mert ezek nyugodtabb területek, mint egy vízpart, város. Nagyon szép helyszínek lehetnek mondjuk a Szalajka völgyben található fátyol vízesések alatti szakaszok. Nagy túrázós pároknak ideális helyszín lehet a Dunakanyar egybekötve egy izzasztó, hegymászós túrával, ám a fáradtság és a hosszú séta ellenére, a Prédikálószék panorámájánál biztosan egy örök élményt okozol annak a nőnek, akit szeretsz. Magyarországon gyakori helyszínnek számíthat a Tapolca-Badacsony közti túra útvonalak egyikén történő lánykérés is. Itt sem kell tartani attól, hogy nagy lesz a nyilvánosság, intim személyes meghitt pillanatban fog történni ez a fontos esemény.

Nagyvárosi lánykérés

Ha szeretitek az utazást, a pörgést, a nyüzsgő városokat, és idén mondjuk a nyaralásotok egy különleges Európai városban lesz, akkor ne szalaszd el a lehetőséget. Európa és Magyarország is telis tele van romantikus városokkal. Elég csak Párizsra az Eiffel torony látványára gondolni, mely a szerelmesek városa, vagy Róma Colosseumára, Pisa ferde tornyára gondolni. Velencében egy gondolán is felteheted a kérdést életed szerelmének. Ezek a legnépszerűbb lánykérő helyszínek külföldön. Párizsban, ha nem vagytok szégyenlősek akkor válasszátok az Eiffel torony egyik szintjét, ahonnan pazar kilátás tárul elétek. Akár Rómában a Colosseum előtt, vagy a Trevi-kút mellett is nagyszerű ötlet meglépni ezt az eseményt.

Lánykérés az étteremben

A romantikus vacsora keretén belül történő lánykérés is nagyon felkapott helyszín a szerelmesek életében. Akár nyaralásotokat töltitek, akár kirándultok, akárcsak egy otthoni étteremben vacsoráztok, egészen biztos hogy kellemes élményt fogsz okozni párodnak. Ehhez nincs is másra szükség, mint kiválasztani egy nagyszerű éttermet, ahonnan akár csodás kilátás is van. Lefoglalni egy asztalt, a gyűrű mellé mondjuk egy rózsát, rózsa csokort vásárolni, majd gyertyafénnyel díszíteni az asztalt. Egy kellemes vacsorát követően, a döntő pillanatban akár le is térdelhetsz választott hölgyed elé de még romantikusabb talán ha a pezsgős pohárba teszed a gyűrűt, hogy kedvesed ott találja meg.

Lánykérés pikniken

Nem csak egy gyertyafényes romantikus vacsora lehet ideális eljegyzési helyszín, hanem  egy piknik is, egy nagyon szép helyen, kora délutáni időpontban egy ragyogó napos időben. Tavasszal, nyáron, még ősszel is bőven akadnak olyan napok, amikor kivitelezhető. Nincs is másra szükséged mint egy piknik kosárra, amiben visztek magatokkal szendvicset, gyümölcsöt és hasonló egyéb finomságokat ki a természetbe. Keress egy olyan alkalmas, nyugodt helyet ahova le teríthetsz egy nagyméretű plédet, színes párnákkal, esetleg elemes fonal gömb lámpákkal romantikussá varázsolhatod a helyszínt. Innentől pedig már csak rajtad múlik, hogy melyik pillanatban teszed fel a kérdést kedvesednek.

Nagyon sok szép helyszín, élmény áll rendelkezésedre ahol felteheted szerelmed számára ezt a sorsdöntő kérdést. Ha ismered párodat, a hobbiját, hogy miket kedvel akkor nagyon könnyen megtudod szervezni az ideális lánykérő helyszínt. A gyűrű kiválasztásához, pedig látogass el az AranyDiszkont. webshopjába és válaszd ki a legmegfelelőbb gyűrűt erre a jeles alkalomra.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem