Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Top 5 szerszám márka, amivel nem nyúlhatsz mellé

Hobbi barkácsok, szakemberek, cégek, család apák… mind olyan emberek, akik nem csak használják, de nagy becsben is tartják kedvenc gépeiket és szerszámaikat, hiszen ezek segítségével alkotnak, szerelnek, építenek, szépítenek és javítanak.

Írásunk ezért pontosan nekik szól, hiszen a Szerszám Webáruház segítségével összeszedtük azokat a szerszám és elektromos kéziszerszám gyártókat, akik termékeik minőségével és használhatóságával érték el azt, hogy emberek milliói választják termékeiket nap mint nap.

 

1. BOSCH – Életre tervezett maximalizmus Németországból

 

 

Talán a BOSCH márkanév hallatán az emberek többségét egy kellemes, nyugodt érzés tölti el, amely egyfajta biztonságérzetként definiálható. Ez persze nem a véletlennek köszönhető, hiszen a cégcsoport 1886-os alapítása óta töretlen magabiztossággal teszi jobbá az emberek életét.

A szerszámok piacán többszörösen is piacvezető cég egyszerre gondoskodik az otthoni és a profi felhasználók igényinek kielégítéséről a szerszámok, az elektromos kézi szerszámok és a kerti gépek tekintetében.

A Bosch ipari gépei a legkomolyabb igénybevételre lettek tervezve, míg a Bosch kerti gépei gondoskodnak a tökéletes környezet kialakításáról.

Nem csoda, hogy a német mérnökök szakértelme érződik minden egyes Bosch terméken, hiszen a cégcsoport évi több mint 4 milliárd eurót költ fejlesztésre és nagyszabású kutatásra.

 

2. Makita – Hagyomány, precízió és technológia a felkelő nap országából

 

 

Minden 1915 márciusában indult, amikor Japánban, Nagoya városában megalakult a Makita Electic Works és elkezdte világhódító útját. Mára már a cégcsoport éves forgalma közelít a 2 milliárd dollárhoz.

A Makita által gyártott szerszámok és gépek nagy teherbírású, kifogástalan összeszerelési minőségű és felhasználóbarát eszközökként írhatóak körül. A cégcsoport 2005-ben világelső innovációt mutatott be, hiszen kidobták a piacra a világ első lítium-akkumulátorát, amely később a legmeghatározóbb akkumulátor technológia lett.

A Makita elektromos kéziszerszámai rendre a szakértők listáinak elején végeznek megbízhatóságuk miatt, míg a cégcsoport kiemelten kezeli a fenntarthatóságot és környezetünk védelmét, így csökkentve az emberiség ökológiai lábnyomát.

 

3. Milwaukee – Megbízható társ egyenesen az USA-ból

 

 

Eléggé hangzatos a cég jelmondata, a „Nothing but HEAVY DUTY.” amely magyarul annyit tesz, hogy „Semmi más csak nagy teherbírás”. Ezt akár a Milwaukee termékeit használó milliók is írhatták volna, hiszen a szerszámok és elektromos kéziszerszámok gyártására szakosodott wisconsini székhelyű cég élen jár a magas minőségű és elérhető árú gépek versenyében.

A legtöbb vásárló azért választja az amerikai cég termékeit, mert jó anyagokból készítik őket és kiemelt figyelmet fordítanak a felhasználók igényeinek felmérésére és azok beépítésére. Jellemző még továbbá az, hogy egyfajta stílust kölcsönöznek a gépeknek, így használatuk nem csak célravezető, de divatos és menő is.

 

4. DeWalt – a barkácsolók amerikai álma

 

 

Több mint 90 évnyi tapasztalat az ipari minőségű szerszámok és gépek tervezésében és gyártásában – ez jellemzi leginkább az amerikai márkát, amely komoly elismerésnek örvend az építőipari cégek és mesteremberek körében.

A sárga – fekete színkombináció szinte eltéveszthetetlen, egyértelműen a nehézfémipart és az építőipart szimbolizálja. A DeWalt gépeket az arculati elemeke mellett komoly minőségükről, határokat feszegető teherbírásukról és kezességükről ismerhetjük fel legkönnyebben.

A cég olyan ütemben végez fejlesztéseket, hogy 2020-ra a világ legdinamikusabban fejlődő ipariszerszám márkájává vált, ami az előbb említett versenytársakat figyelembe véve nem kis eredmény.

 

5. AEG - Sallangmentes német erő

 

 

Végül, de nem utolsó sorban listánkra került a nagy múltú AEG cégcsoport 2009-ben alakult leányvállalata, az AEG Elektrowerkzeuge (AEG Power Tools), amely ár csupán 11 éve van piacon, az anyacég lassan 150 éves tapasztalatát tökéletesen ültette át a vezetékes- és akkumulátoros kézi szerszámok tervezésébe és gyártásába.

Az AEG gépek kapcsán főként a funkcionalitást és a nyers erőt lehet megemlíteni, hiszen gépeik nem agyon designoltak, nem kiemelkedően stílusosak, viszont annál hatékonyabbak és strapabíróbbak.

A jövőben még sokat fogunk hallani az AEG szerszámokról és gépekről, hiszen a cég népszerűsége egyre csak nő, míg az általuk gyártott és tervezett eszközök minősége megkérdőjelezhetetlen.

 

Bármelyik márkára esik választásod, fontos, hogy megbízható helyről szerezd be jövőbeli gépeidet, szerszámaidat. Erre ad megoldást a Szerszám Webáruház, ahol az említett márkák mindegyikét megtalálod széles választékban.

Ha pedig további érdekes cikkeket olvasnál, irány az OP Story oldala!  


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem