Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Top 5 termék, ami elengedhetetlen egy jó fürdőszobához

A fürdőszobát tartják sokan az otthon szentélyének, ezért kialakításánál és megálmodásánál oda kell figyelni, hogy a legjobb eredményt kaphassuk a munkafolyamatok lezártával. Ám mégis vannak olyan termékek, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy fürdőszobánk ne csak egy átjáróház legyen, hanem egy hely, amely egyszerre nyújt kikapcsolódást, tisztálkodási lehetőséget és vizuális élményt.

Lássuk azt az 5 terméket, amelyet nem árt beszerezned, ha egy igazán szép fürdőszobára vágysz!

 

Burkolatszintező rendszer

 

 

Igen, mielőtt a kiegészítőket és a bútorokat kiválogatnád, bizony jó alapokat kell létrehoznod. Miután megvan a fürdőszobád alapszerkezete (falak, kiépített vízrendszer, nyílászárók), célszerű kiválasztani a megfelelő csempét és alapanyagokat, majd beszerezni egy burkolatszintező rendszert.

Miért olyan fontos ez? Mert a rendszer segítségével szép és egyenletes burkolatokat hozhatsz létre, úgy, hogy közben pénztárcádat is kíméled, így tökéletes alapokat helyezhetsz le a bútoroknak, gépeknek és vizes blokkoknak, míg a falakra egyedi és precízen elrendezett csempéket varázsolhatsz.

A munkálatokhoz a TLS burkolatszintező rendszerét ajánljuk, amelynél nehéz jobbat találni a piacon.

Jó minőségű csaptelep

 

 

Nem is gondolnád mekkora fejtörést okozhat egy nem megfelelően működő- vagy nem tökéletes méretű csaptelep. Design szempontból sem mindegy a szín és az anyagválasztás, hiszen egy jól eltalált fürdőszobai csaptelep vonzza az ember tekintetét.

Ahogy már említettem, a design mellett nagyon fontos, hogy a csap dimenziói is rendben legyenek. Kellő mértékben be kell lógnia a mosdókagyló fölé úgy, hogy kezünk kézmosáskor kényelmes helyzetben legyen (persze ez függ a mosdókagyló mélységétől is).

 

Dekoratív burkolatok

 

 

Fürdőszobák esetében rendre nem csak a talpunk alatt találkozhatunk hidegburkolatokkal, hanem a falakon és oszlopokon is. A burkolatok kiválasztásakor egy általunk meghatározott stílusirányzat szerint válogassuk össze az lapokat és csempéket.

Ügyelni kell továbbá a minőségre és tartósságra is, ezért célszerű minőségi, strapabíró és könnyen tisztítható burkolatokat választanunk, amelyek lerakásához feltétlenül alkalmazzunk burkolatszintező rendszert, hiszen a helyiség esetében kifejezetten fontos a sík felületek létrehozása és a precíz elrendezések kialakítása.

 

Tükröm, tükröm…

 

 

Bizony sokan elfelejtik, hogy az a fürdőszobában zajló folyamatok szerves részét képezik a tükröződő felületek segítségével elvégzett beavatkozások. Sminkelés, borotválkozás, hajfestés, mitesszer mentesítés, haj waxolás… mind olyan aprólékos és odafigyelést igénylő munka, amihez nem árt egy részletgazdag és nagy méretű tükör.

Ajánlott egy nagyobb méretű tükröt választani a mosdókagyló fölé, így minden említett cselekvést könnyen el tudunk végezni, miközben pontosan látjuk magunkat. E mellett okos döntés lehet beszerezni mellé egy kisebb, kézbe vehető tükröt is, így a nehezen hozzáférhető területeket is szemügyre vehetjük a tükrök segítségével.

 

Törölköző szárító

 

 

Lehet, hogy zárásként nem erre számítottál, de hidd el, a törölköző szárítós radiátor nagyban megkönnyíti az életed. Természetesen fő funkciója a szoba fűtése mellett a fürdőlepedők és arctörlők szárításának könnyítése.

Ez nem csak azért jó, mert az említett szövetek gyorsabban száradnak meg, hanem azért is, mert így nem kell a lakótér különböző területein száradó törölközőkbe botlanod.

 

Ezzel listánk végére értünk, ha tetszett a cikk olvasd tovább a OP Story további érdekességeit!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem