Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

TOP 5 tipp ha munkavédelmi sisakot keresünk

A munkavédelmi sisakok és annak technológiája jelentősen fejlődött az évek alatt. A munkások ma a sisakok széles választékából választhatnak. Noha nem divatosak, minden olyan munkás számára kötelező, akik olyan helyen dolgoznak, ahol fennáll a leeső vagy repülő tárgyak által okozott sérülés vagy ütközés veszélye. Ezért is ajánljuk a megfelelő sisak beszerzését, amit a shop.zebrekm.hu weboldalon tudsz megtenni!

Mitől védi meg a sisak a munkást?

Egy sisak két fő részből áll. A héj a műanyagból vagy üvegszálból készült külső rész, ami biztosítja az ütközésvédelmet. A színek azonosítják a munkavállalók típusát is. A másik része a fejfedő, ami felfüggesztésként is ismert, ez a híd a munkás feje és a héj között. Úgy tervezték, hogy elnyelje az ütközés energiáját, amikor egy tárgy nekiütközik a héjnak. Ez segít csökkenteni a lehetséges sérüléseket, de emellett kényelmet is biztosít.

munkavédelmi sisak

De most nézzük meg, hogy mire kell odafigyelni, ha munkavédelmi sisakot keresel!

   1. Fő a kényelem

Válassz olyan sisakot, amely kényelmesen illeszkedik, mivel minél kényelmesebb, annál valószínűbb, hogy a munkás fején marad. Az évek alatt végbemenő fejlesztéseknek köszönhetően, a sisakok még sosem voltak ennél kényelmesebbek!

   2. ANSI védelem

Válassz egy ANSI által jóváhagyott sisakot. Kivétel nélkül minden védősisakot ANSI Z89.1-2014 jóváhagyással kell ellátni. A munkavédelmi sisakok az 1-es típusba vannak besorolva a felső, és az 1-es típusba az oldalirányú ütközések esetében. 

   3. Válassz könnyű anyagokat

Válassz könnyebb anyagokból készült sisakot. Amint fentebb említettük, a kompozit anyagok és még az ABS műanyagok is elég tartósak ahhoz, hogy meghaladják az ANSI ütési követelményeit, ugyanakkor nagyon könnyűek is. 

munkavédelmi sisak

   4. Válassz személyre szabhatót!

Válassz olyat, amely állítható, személyre szabott illeszkedést kínál. A jó fejfedő lehetővé teszi a felhasználó számára a méret és a pozíció beállítását az optimális kényelem és teljesítmény érdekében. Az olyan jellemzők, mint a homlok körüli párnázás vagy a racsnis típusú fejvédő és a nedvszívó anyag, mind növelik a kényelmet és az állíthatóságot.

   5. Tartozékok használata

Válassz olyan sisakot, amely mellett más tartozékokat is viselhetsz, mint például az arc- vagy hallásvédőt.  Sok sisak tartalmaz kiegészítőket, amelyek a szükséges tartozékokhoz használhatók.

A legtöbben ismerik a sisakokat és azok fontosságát. Egy fejsérülés katasztrofális lehet, és még inkább, ha a megfelelő védelem megakadályozhatta volna. Ha megfelelő védelmet szeretnél magadnak, vagy dolgozóidnak, akkor látogass el a shop.zebrekm.hu weboldalra!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem