Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Trendi ruhaszettek az egész családnak, amit imádni fog gyermekünk!

Régi mondásunk a “ruha teszi az embert”-ám ez a mondás úgy gondolom napjainkban is megállja a helyét. Mi emberek, főleg a nők, és édesanyák szeretünk nagy hangsúlyt fektetni az öltözékünkre, gyermekeink öltözékére. Nem is gondolnánk, hogy öltözékünkkel mennyi információt közlünk, embertársaink felé magunkról. A stílus, a csinosabbnál csinosabb ruhák növelik az önbizalmunkat, csinosabbnak érezhetjük magunkat általuk, és hatékony kommunikációs eszköz is egyben. A saját stílusoddal megmutatod környezetednek személyiségedet, a megjelenésed által. Egy páros ruha szett, páros pólók, anya-lánya ruha szett, családi szettek rendkívül erősitik a kapcsolatot a tagok közt, s hangsúlyozzák is ezt a köteléket a külvilág felé, harmóniát teremt. 

Cikkünkben a doomi.hu webshopjának segítséségvel hozunk nektek nagyszerű ruhaszetteket, melyeket bátran viselhettek egy családi fotózás keretein belül, akár egy családi rendezvényen, vagy éppen a mindennapokban is, hogy egy hosszú munkanapon közelebb érezd magadhoz a családodat. 

család

Napjainkban nagyon felkapott lett a családi fotósorozat készítése különböző alkalmakkor, mint a karácsony, a gyermek első, második születésnapján, akár fiatal pároknál a jegyesfotózás. Lassan közeledünk karácsony felé. Az ősz utolsó hónapja, és december első időszaka a karácsonyi családi fotózások szezonja. Egy karácsonyi családi ruha szett viselésével igazán különleges, és egyedi képeket kaphatunk. Nem a szokásos fehér blúz, farmer kombóba fotózkodhattok, hanem egy teljesen egyedi családi ruha szettben. Így az ott készült fotókon még jobban érezhető lesz családotok közti összhang, összetartás. Különösen jó választás lehet a friss családok első fotózásán, ami amúgy is egy különleges, meghitt pillanat. Újszülött gyermekükkel az első fotózás egy életre szóló emlékké válhat. Az anya-apa pólók mellett, a babáknak a body is összhangban van a szülők szettjével.  Rengeteg féle stílusban választhattok a családi ruha szettek közül. Válasszátok ki az idei fotózásra a legmegfelelőbbet a webshopon. 

A második leggyakrabban felkapott fotózási esemény a kisbabák első, s második születésnapjának a megörökítése. Erre a jeles alkalomra az édesanyák szeretnek különleges ruhákat vásárolni csemetéjük számára. A szülinapi babaruha szettek nem csak a fotózáson, a fényképeken lesz különleges, hanem a kisgyermek számára rendezett születésnapi partyn is remek választás lehet. A bodyhoz kapott előke pedig lehetővé teszi, hogy a kisgyermek önállóan falatozzon szülinapi tortájából, anélkül hogy bodyja tortás lenne. Viseljen gyermeked különleges ruhákat, ezeken a fontos, meghatározó első szülinapokon.

Az új év tavaszán ünnepeljük az édesanyák napját, mely egy igen fontos és meghatározó esemény egy nő életében. Különösen, ha az első ünnepe lesz az új évben. Ilyenkor nagyon kedves ajándék lehet számára egy családi ruha szett, melyet örömmel viselhettek. Az elmúlt időszakban az anyák napja mellett az apák napja is egyre népszerűbbé vált. Jövő évben június 18-án fogjuk világszinten ünnepelni az édesapák napját is. Remek ajándék ötlet lehet számára egy apák napja póló, ami egy póló a fiával, lányával, amit akár bátran viselhet a hétköznapokon munkában is, így örömmel gondolhat gyermekére. 

Legyen bármilyen esemény, rendezvény a doomi.hu webshopjában egészen biztos, hogy találsz megfelelő ruhaszettet családod, és gyermeked számára egyaránt. Látogass el még ma, és válaszd ki idei karácsonyi családi fotózásra számodra a  legideálisabb családi ruha szettet.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem