Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Új divattrendek a Formula 1-ben!

A Formula 1 világában valamiért mindig is fontos helye volt a divatnak és ez nincs másként a 2020-as idényben sem, bár a járvány befolyásolja a csapattagok és a versenyzők öltözködését, amire írásunk során szintén kitérünk.

A cikk megírásában az ország hivatalos motorsport shopja, a FansBrands volt segítségünkre, akik elkötelezett hívei a Formula 1-nek és a divatnak egyaránt!

 

Autentikus baseball sapka kis újítással

 

 

Azt már megszokhattuk, hogy a versenyzők legtöbbször baseball sapkában jelennek meg a nagyérdemű előtt az interjúk és a ceremóniák során, ám a 2020-as idényben megfigyelhettük, hogy egyfajta visszatérést lehet tapasztalni a gyökerekhez, hiszen az utóbbi évek full cap és snap back őrülete lecsengőben van és erőteljesen jönnek vissza a klasszikus baseball sapkák.

Több pilótán is láthatjuk az autentikus sapkát, amelyek az adott csapat színeiben pompáznak. Újításként tekintünk a modern állítható csatra, amely pánttal könnyedén méretre szabható, ám a nagy teherbírású csatnak köszönhetően jól rögzül, a régi pattintós sapkákkal ellentétben. A trend olyannyira meghatározó, hogy biztosak lehetünk benne, hogy még nagyon sokáig része lesz a száguldó cirkusz repertoárjának.

 

Elengedhetetlen és divatos szájmaszk

 

 

Sajnálatos módon az idei szezonban a versenyzőknek és a szervezőknek is meg kell küzdeni a járvány különböző viszontagságaival. Ezek közül nyilván a nézők távolléte a legfeltűnőbb, de nem mehetünk el a maszkok mellett sem, amelyek szerves részét képezik a jelenlévők öltözékének.

Az egészségügyi szabályok nagyon szigorúak, így célszerű volt a csapatoknak olyan maszk típust választaniuk, ami kényelmes és tökéletesen ellátja a funkcióját. A legtöbben a fülre akasztható, magas orrtakaró résszel ellátott, többrétegű típust választották, de akadtak olyanok is, akik a sima orvosi maszkhoz hasonló verzióra szavaztak.

Fémszíjas karórák

 

 

Ahogy a sapkáknál hódít az autentikus vonal, úgy a karórák terén is egyfajta nosztalgikus hullám fut végig a versenyzőkön, hiszen egyre több pilótát láthatunk fémszíjas karórával a kezén. E típust általában azért választják, mert nagyon könnyű hozzá öltözéket választani, hiszen elegáns és sportos szetthez is tökéletes, míg kidolgozása és anyaghasználata férfias és határozott.

A versenyzők nagy részét szponzorálja valamelyik nagymúltú óragyártó cég, ám vannak istállók, mint a Scuderia Ferrari, akik saját órakollekcióval rendelkeznek, amit a sportkedvelő közönségnek és a rajongóknak szánnak.

 

Galléros csapat póló

 

 

Végül, de nem utolsó sorban meg kell említenünk az örök klasszikust, ami évtizedek óta állandó darabja minden csapat ruhatárának, a galléros csapat pólót. A megunhatatlan klasszikus nem véletlenül lett ennyire meghatározó, hiszen a mellett, hogy rendkívül kényelmes viselőjének sportos eleganciát kölcsönöz.

A FansBrands galléros csapat pólói között biztosan megtalálod kedvenc Formula 1-es csapatod eredeti pólóit, széles méretválasztékban.

További érdekes cikkeinkért pedig irány az OP Story oldala!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem