Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Újra az íróasztalnál, pár tipp a hatékonyabb irodai munkáért

A koronavírus járvány hatására a munkahelyek nagy része alakult át. Az irodai dolgozók nagy része Home Office-ra, otthon végezhető távmunkára kényszerült. Ennek számos pozitív előnye is volt, az ember könnyebben szervezte meg munkája mellett az otthoni teendőket, könnyebben tudta vezetni a háztartást, saját otthoni környezetében dolgozhatott. A pozitív hatásai mellett sajnos negatív következményeket is okozott, az emberek magányosabbak lettek, elvesztették a jól megszokott napi rutinjukat, virtuálisan tartották a kommunikációt munkatársaikkal, ami nehezítette a hatékony munkavégzést. Szerencsére pár hónap alatt lecsengett a veszélyhelyzet, az otthon töltött munkavégzés, és az emberek újra mehettek vissza jól megszokott irodájukba, munkahelyi környezetükbe. Ilyen nehéz hónapok után az irodai környezet kialakítás jóval fontosabb, mint korábban. Ugyanis nem csak általános hangulatunkat befolyásolja, hanem a hatékony munkavégzést is. Cikkünkben összegyűjtöttünk a Royal Plaza webshopjának segítségével olyan tippeket, amelyek lehetővé teszik a hatékony munkavégzést az irodában.

royalplaza_iroasztal

Rendezett munkakörnyezet

Sokan nem tehetik meg, hogy az iroda falait átfessék, vegyenek új bútorokat, székeket. A fizikai környezet nagyon fontos szerepet tölt be a munka hatékonyságában. Azonban jelentősen sokat javíthatsz környezeten, ha saját asztalodnál alakítasz át néhány dolgot. Napközben egy rendezett munkakörnyezet segíthet a gondolatokat is rendben tartani. Célszerű azokat a tárgyakat elpakolni mindig a helyére, amit már nem használunk. Ebben nagy segítségünkre lehetnek az irodai kiegészítők. Az asztali rendezők és írószer tartók által asztalod rendezett lesz, minden irodai és íróeszköznek állandó helye lesz, fő funkciója mellett még esztétikailag is kellemes összhatást eredményez.  Ha munkád során rengeteg nyomtatvány, irat számla, szerződés kerül a kezedbe, akkor érdemes őket is rendszerben tárolni, irat tárolók segítségével. Használata által az iratok nem vesznek el, rendezettek lesznek, bármikor szükséged lesz rá, könnyen megtalálod.  A rendezett munkakörnyezet egy olyan dolog, amit neked kell kitapasztalni, hogy pontosan melyik megoldás, verzió válik be, csak meg kell hozzá találni a számodra ideális kiegészítőket.

royalplaza_disz

Személyes tér kialakítása

A hatékony irodaszer rendező eszközök mellett számos olyan kiegészítő van, amivel esztétikussá, személyesebbé varázsolhatod asztalodat. Ha van egy számodra kedves bögre, és be viszed magaddal akkor már sokat javíthat munkahelyi hangulatodon. Akár egy szeretett személyről készült fényképpel, egy ízléses kép keretben is kellemessé változtathatod íróasztalod. Esetleg kirakhatsz egy tájképet, ha igazi természetbarát vagy. Kutatások be is bizonyították, hogy kellemes hatású tájkép látványa pihentető hatással van az agyra. Gondoltad volna, hogy egy cserepes növény nem csak esztétikailag mutat jól, hanem a környezetet is javítja?! Ezek a növények segítik az oxigén képződést, és szabályozzák a helység páratartalmát is. Cserében locsolni és gondozni kell őket.

 royalplaza_kenyelem

Kényelem kialakítása

Az otthonról végezhető munkavégzés sokkal kényelmesebb volt, mint az irodában ülni egész nap. Kényelmesen dolgozhattál a kanapéról akár, vagy kedvenc kényelmes foteledből, vagy éppen ha lusta napot tartottál, akkor megengedhetted magadnak, hogy ágyadból végezd el a munkádat laptopodon. Néhány irodai kiegészítővel hasonlóan kényelmessé varázsolhatod irodádat is. Amikor sokáig vagyunk az íróasztalhoz láncolva, akkor gyakran szembesülünk a hátfájás problémájával, mivel ez a leggyakoribb ülő munkával összefüggő probléma. Különböző székre vásárolható támaszokkal megelőzhető a krónikus hátfájás kialakulása. A zene segít koncentrálni, oldja a stresszt, javítja a hangulatot. Nyitott irodában, ahol nem mindenkinek azonos a zenei ízlése,remek segítséget nyújt a fülhallgató. Ha munkád közben kellemes hangulatú zenét hallgatsz, sokkal hatékonyabbá válhatsz.

 

Ha szeretnéd íróasztalodat kellemes hangulatúvá varázsolni, vagy munkáltatóként szeretnéd ha munkavállalóid kellemes környezetben dolgoznának, vagy otthoni saját irodádat szeretnéd átalakítani, akkor látogass el a royal-plaza.hu webshopjába, ahol minden szükséges és hasznos irodai felszerelést megtalálsz.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem