Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Kakukkfű illóolaj, 100% tiszta - 10ml

Az erős, kámforos aromájú kakukkfű 100% tisztaságú természetes illóolaj fürdővízben elkeverve jótékonyan hathat számunkra a meghűlés kezdeti szakaszában, de emellett nyákoldó és köptető hatása is van. Illatával frissítő érzést nyújthat. Illata megerősíti az idegeket. Javítja az emlékezőképességet és az összpontosításra való készséget. Élénkít, annak ellenére, hogy a kakukkfűolajos fürdő az álmatlanságot szünteti meg.

Legfőbb hatóanyaga a timol (40%) és a karvakol (15%), amelynek erős fertőtlenítő és antibakteriális hatását köszönheti, emiatt pedig alkalmas lehet szájüregi gyulladások kezelésére is.

Az orvostudomány a mai napig elismerően szól a légúti megbetegedések hatékony gyógyítójáról, az ókori görögök és egyiptomiak által is rendszeresen alkalmazott fűszer – és gyógynövényről, a kakukkfűről. A Kakukkfű illóolaj a világ minden táján szerepel a hivatalos gyógyszerkönyvekben. 1719-ben Neumann Caspar fedezte fel illóolajának fő hatóanyagát, a timolt, a baktériumok, gombák, bélférgek fejlődését gátló anyagot. (A hindu népi orvoslás féregűző szere a kakukkfű) A timol (Thymolum) a mennyiség és a hatás szempontjából is a legfontosabb vegyület, mely baktériumok, gombák, bélférgek fejlődését gátló anyag. A gyógyászatban egymagában is használják. 

Az aromaterápiába a kakukkfű illóolaj köptető, hörgök görcsét oldó és fertőtlenítő hatása miatt, légúti megbetegedések (légcső- és hörghurut, szamárköhögés, tüdőasztma) elleni fürdő régóta ismert terápia, amellyel a meghűlést még a kezdeti stádiumban lehet kezelni. A helyi vérbőséget előidéző hatása miatt a reuma kezelését kiegészítő, az antibakteriális és antifungális hatása révén pedig szájüregi gyulladások kezelésére alkalmas, valamint bőrápoló készítmények összetételében is szerepelhet.

Felhasználási javaslat: aromalámpához, aromafürdőhöz, párologtatáshoz, szaunázáshoz. 

Figyelmeztetés: A készítmény töményen bőrrel reagáns lehet! Gyermekek elől zárva tartandó! Csak külsőleg! Szembe, szájba ne kerüljön!
Tárolás: száraz, hűvös, fénytől védett helyen zárt kupakkal!

Az általunk forgalmazott illóolaj 100%-os tisztaságú természetes illóolaj, felhasználható aromalámpákhoz, párologtatásra, kozmetikumok és masszázsolajok készítéséhez.

Mutass többet

Termék ár: 
590 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 3.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Diffúzorok és illóolajok webáruháza webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Lakberendezés, bútor
Kert, Barkács
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
981.563.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 600 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem