Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Rozmaring Prémium illóolaj, 100% tiszta - 10ml

Fűszerként fantasztikus aromája feldobja az ételünket az aromaterápiában viszont elvitathatatlan hatása van az emlékezőképességünkre is. Az ókori görögök agyserkentőnek is használták, ezért a diákok rozmaringból fonott koszorút hordtak, hogy erősítse az emlékezetüket és a szellemi teljesítőképességüket.  Még ma is a rozmaringot tartják a szellemi fáradtság és a feledékenység egyik legjobb ellenszerének. Éberré tesz, és megtisztítja az érzékeidet. Az aromaterápiában megfázás és légúti problémák esetén hasznos. Az aromaterápiában megfázás és légúti problémák esetén hasznos.

Memóriajavító: Kutatások is igazolták ezt a tapasztalatot a rozmaring illóolajának belélegzése segíthet a különböző agyi funkciók javításában.  A rozmaring illóolaj jellegzetes illata már önmagában javítja a hangulatunkat, kitisztítja az elménket és a gondolatainkat. Fokozhatod vele a kreativitásod, segítségedre lesz a tiszta gondolkodásban. 

Stresszoldó és idegnyugtató: Rozmaring illóolaj elsősorban a fizikai és a lelki túlterheltség kellemetlen tüneteit képes enyhíteni. 

Az illóolaj reumás fájdalom elleni és gyulladáscsökkentő bedörzsölőszerek adalékanyaga. A szert a népi gyógyászatban sebkezelésre alkalmazzák. Rozmaringolajjal zsíros, korpás hajra hajsampont, arctonikot, bőrfeszesítő testápolót, fürdőkészítményeket, kézápolót, zsíros, pattanásos bőrre arcpakolást, dezodort stb. készítenek. A rozmaring erősíti a hajat, a fejbőrt. Megakadályozza a korai kopaszságot, csökkenti az izomlázat, fürdővízben nyugtató hatású. Enyhíti az izomfájdalmakat, a reuma tüneteit. Jótékony hatású égési sebek, bőrgyulladás esetén. Csökkenti a kimerültséget.

Felhasználása: vízzel telt párologtató edénybe, aromalámpába csepegtessünk 6-8 cseppet az illóolajból. Fürdéshez 3-6 cseppet oldjunk fel egy evőkanálnyi mézben, tejben, tejszínben, vagy keverjük bele habfürdőbe, majd ezután tegyük a vízbe.

Alkalmazása csak külsőleg! Sérült bőrfelületen égető érzést válthat ki.

Bőrön soha ne alkalmazzuk az illóolajokat hígítatlanul.

Az általunk forgalmazott illóolaj 100%-os tisztaságú természetes illóolaj, felhasználható aromalámpákhoz, párologtatásra vagy akár szaunában is.

Mutass többet

Termék ár: 
990 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Diffúzorok és illóolajok webáruháza webáruházban.
Termékek Neked
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
Szerszámok
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.015.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem