Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Terasz- és szobanövény szerszámkészlet

Terasz- és szobanövény szerszám készlet

Metszés és permetező használatban kép A szerszám készlet remek kidolgozású, dizájn értékű, ergonomikus fogású, minőségi rozsdamentes acél pengéjű eszközöket tartalmaz, mely négy részes. Tartalmaz egy acél pengéjű, kőrisfa nyelű, holland tervezésű, kiváló minőségű metszőollót, egy kőrisfa nyelű kertészlapátot, egy kőrisfa nyelű kertészvillát és egy kis méretű pumpás permetezőt. A metszőolló rendszeres metszési feladatok esetén is biztonságos, 13-15 mm ágvastagságig könnyed munkavégzést tesz lehetővé. A tartozék kertészlapát és kertészvilla pedig a terasz- és szobanövények gondozását teszi lehetővé. Általában talajlazítás, esetleges gyomok eltávolítása válhat szükségessé, melyre ezek az eszközök tökéletesen megfelelnek.

A terasz- és szobanövények időnként igényelnek növényvédelmet, amit megfelelő szerekkel szükséges végezni. Ehhez lesz alkalmas a pumpás permetező, mely 1 liter űrtartalmú. Alkalmas még ezen dísznövények környezetének a párásítására, esetlegesen szükséges lemosására is.

A metszőolló minőségi, rozsdamentes acél pengéje mellévágó típusú, az olló 20 centiméter hosszú. A többi eszköz is megfelelő méretű. A metszőolló használatát inkább kertkedvelőknek ajánljuk, akinek számít az ergonómia és dizájnos kivitelezés, valamint ezek mellett, a minőség és a tartósság is fontos szempont. Terasz- és szobanövények esetében talán ritkán, ám előfordulhat, hogy vastagabb ágak elvágására kerül sor. Erre a célra inkább használjon ágvágó ollót, melyből néhány típus itt, webáruházunkban is beszerezhető!

Ágvágó ollók gomb

Ez a szerszám készlet alkalmas minden, terasznövénnyel és szobanövénnyel kapcsolatos metszési vagy egyéb művelet minőségi végzéséhez. Az igénybevételt remekül viseli mind a négy eszköz. Megoldást jelent azok részére, akik tartós, szemnek is tetsző, masszív kivitelű szerszám készletet terveznek maguknak rendszeresíteni. Kijelenthető, hogy ez a szerszám készlet, az ilyen feltételeknek maradéktalanul megfelel, az összes, teraszon és szobában felmerülő dísznövénnyel kapcsolatos feladat elvégezhető vele. Az olló és a többi eszköz markolata kőrisfa. Akit a vas rideg hidege irritál, válassza bátran, mert a fa-markolat természetessége elfedi a fém ridegségét!

Mindazonáltal használatuk, a megfelelő minőségi mutatóiknak köszönhetően, biztonságos munkavégzést tesz lehetővé. Mindezek mellett, amint már ezt jeleztük, a gyakorlati tapasztalat azt mutatja, hogy a metszőollót érdemes kiegészíteni ágvágó ollóval, melynek beszerzésével, és használatával a metszések gyorsabban, gördülékenyebben és könnyebben végezhetők.

Előnyei

  • Terasz- és szobanövény szerszám készlet könnyen kezelhető, minőségi munkavégzést tesz lehetővé.
  • Formatervezett, sokak által kedvelt a kialakításuk.
  • A metszőolló, alkalmas méretének megfelelő gallyak levágására (13-15 mm ágvastagságig).
  • Erős, rozsdamentes acél pengéjű metszőolló, kertészlapát és kertészvilla.

Használat módja

A metszőolló egykezes használatra tervezett

Díszcserje metszése kép
– Optimális védőkesztyűt felvenni!
(Nem úgy, mint a képen látható!)

 

Esschert Design kőrisfa nyelű metszőolló rendelése gomb

 

Jellemzői

Mutass többet

Termék ár: 
22.990 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 1.000 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 4.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Dísznövény Webáruház webáruházban.
Termékek Neked
Ruházat
Háztartási gépek
Kert, Barkács
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.836.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem