Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Pálcaszemes Barakka Típusú Férfi Nyaklánc

Újdonság a magyarországi piacon az olasz gyártású, arany fazonú barakka nyaklánc, mely modern, divatos szemzésének köszönhetően stílusos, markáns megjelenést biztosít. Mutatós, extra vastag ékszer, mellyel viselője erőt, magabiztosságot sugároz környezete felé. Az ilyen férfi határozott, céltudatos, ellentmondást nem tűr. Sikeres az életben, az üzleti és a személyes kapcsolataiban is.

Prémium minőségű barakka nyakláncainkat széles választékban, és rendkívül kedvező áron kínáljuk! Ráadásul a csomagolás miatt sem kell aggódnod, mert díszdobozban, ingyenesen szállítjuk ki Neked!

A Pálcaszemes Barakka Típusú Férfi Nyaklánc hosszúkás, könnyített, de egyben masszív szemekből álló ékszer, mely látványos, ugyanakkor visszafogott is egyben. Azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik szeretnek kitűnni a tömegből, de nem kedvelik a túl hangsúlyos ékszereket.

Az ékszer anyaga 925-ös tisztaságú ezüst, allergén fémek ötvözete nélkül. Ródiummal van bevonva, hogy jobban ellenálljon a környezeti hatásoknak és sokáig megőrizze az ezüst természetes fényét. Ugyanakkor, ha arany színben jobban tetszene, kérheted úgy is! A 14 karátos arannyal bevont termékek megjelenése a sárga aranyéval megegyező. Az aranyoztatás költsége a nyaklánc súlyától függ; kérd egyedi ajánlatunkat! Megrendeléskor a megjegyzés rovatba írd bele, hogy aranyoztatva szeretnéd. (Emiatt a szállíthatóság kitolódik kb. 5-7 munkanappal. Karácsonykor ez az idő megnőhet, ezt vedd figyelembe megrendeléskor!) Ezek a megrendelések egyedi megrendelésnek számítanak, ezért előre átutalás esetén tudjuk teljesíteni. Az utaláskor pedig az aranyozás munkadíjával megemelt összeget kell a bankszámlánkra utalni, amelyet a megrendelést követően minden esetben pontosítunk a vásárlóval. Egyedi megrendelés esetén nem illet meg az elállás joga és ezeket az ékszereket nem áll módunkban kicserélni!

Magyarországon fémjeleztetett, garantált minőségű ezüst ékszer, minőségi tanúsítvánnyal és garanciával.

A fénykép közelről készült, választásodnál vedd figyelembe a megadott méreteket!

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérlek, keress minket bizalommal, szívesen segítünk!

Mutass többet

Termék ár: 
68.600 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 3.000 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Ezüstsziget webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Kutyaruha
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.001.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem