Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
BAUMIT Fino Grande 20 kg beltéri vékony vakolat 2-10 mm

BAUMIT Fino Grande 20 kg beltéri vékony vakolat 2-10 mm

BAUMIT Fino Grande beltéri vékony vakolat 0-6 mm 20 kg

 

Gyárilag előkevert, száraz, gipszbázisú javító- és glettanyag belső térben való felhasználásra. Különösen sima és szilárd glettanyag. Kiváló tapadó képességű, jól glettelhető. Tiszta és könnyű feldolgozás. Baumit FinoGrande alkalmazható sima betonfelületeken, gipsz és mész/cement vakolatokon, valamint gipszkarton lapokon.

 

Felhasználás:

 

Az alapfelület vizsgálatát a mindenkor érvényes szabványok szerint kell elvégezni. Az alapfelület legyen teherbíró, száraz, por-, fagy-, kivirágzás és laza részektől mentes. A laza részeket, festékrétegeket, olaj-, zsír- és egyéb szennyeződéseket távolítsuk el a felületről. A repedéseket ék alakúra szélesítsük ki. Betonfelületre való felhordás esetén folyékony tapadóhidat (mint pl Baumit Betonkontakt) alkalmazzunk. Várakozási idő 3 óra. Erősen nedvszívó alapfelületeken Baumit Nedvszíváskiegyenlítőt alkalmazzunk. Várakozási idő min. 12 óra.

 

A Baumit FinoGrandét a szükséges mennyiségű vízhez szórjuk (12 l/ 20 kg-os zsák) 3-5 percig hagyjuk az anyagot ázni, majd csomómentesre keverjük. Keverés után már ne adjunk száraz anyagot a masszához (csomósodás veszélye). Célszerű keverőgéppel keverni. A Baumit FinoGrandét rozsdamentes gletvassal húzzuk fel, és az első munkamenetben jól fedve gletteljünk (0-6 mm-es rétegvastagságban). Szilárdulás után (kb. 12 óra) lágyabb konzisztenciájú anyaggal újra átgletteljük. A glettanyag bekeverését követően az anyag kb. 60 percig felhasználható. A Baumit FinoGrande a járatos festékekkel és befejező rétegekkel ellátható. Az alapfelület, az anyag és a levegő hőmérséklete +5 oC-nál magasabb legyen a feldolgozás és a kötés ideje alatt. Fagyott alapfelület és/vagy fagyveszély esetén az anyagot ne használjuk. Ne keverjünk hozzá fagyásgátlót.

 

Anyagszükséglet: kb. 0,9 kg /m2/mm

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Mutass többet

Termék ár: 
5.450 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 6.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Festékpalota webáruházban.
Termékek Neked
Paleolit
Kert, Barkács
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
979.141.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 600 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem