Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
1/4x100mm Ergonic mágneses bittartó csavarhúzó 6,3 1/4 - Felo - 43812540

1/4" colos 100 mm pengehosszúságú Ergonic három komponensű ergonómikus zselés markolattal ellátott mágneses bittartó csavarhúzó 6,3 1/4'' col/inch bit befogású  - Felo - 43812540

Egyedülálló zselés markolattal rendelkező 1/4" bit befogású csavarhúzó, melynek markolata elsőként alkalmazkodik a felhasználó tenyerébe. A markolat kialakításánál az ergonómia maximumát nyújtó Felo Ergonic csavarhúzó markolatok belsejében lévő zselés anyag a fokozott igénybevételnél a használó tenyerébe idomul, így kb. 20%-kal kisebb erőkifejtést igényel a csavarok kilazítása és meghúzása. A csavarhúzó markolatának kialakításánál arra is ügyeltek, hogy ferde vagy enyhén rázkódó felületről se guruljon le. A hüvelykujjnál is biztos megtámasztást nyújtó markolat tapadás biztos felülettel van ellátva minden olyan területen, ahol nyomaték és erőátvitel végett szükséges és minden olyan területen, ahol szükséges az elmozdulás a csavarhúzó és a tenyér között, ott sima fröccsöntési hibáktól mentes kialakítást találunk (pl.: tenyér megtámasztás). Így a végeredmény egy különösen kényelmes használatot biztosító ellenálló markolat lett. A markolat végénél kialakított furatnak köszönhetően a szerszám könnyen tárolható felakasztva is és egy másik Felo csavarhúzó segítségével extra nyomatékot is átadhatunk a csavarra. A Króm-molibdén-vanádium acélból készült Felo csavarhúzópengék rendkívül ellenállók, tartósak és több mint 100%-kal meghaladják a DIN és ISO szabványok követelményeit azért, hogy Önnek ne kelljen csalódnia a termékben. A kiemelkedő 15 éves gyártói garancia biztosítja, hogy Ön maximálisan elégedett legyen bármilyen Felo terméket vásárol.       

További elterjedt szerszámnevek: 1/4x100-as mágneses bittartó csavarhúzó, 1/4"x100mm mágneses bitbefogó csavarhúzó, 1/4"x100mm mágneses bit befogó csavarhúzó, bittartós csavarhúzó mágneses 1/4"x100mm, 1/4"x100mm mágneses csavarhúzó bittartós, 1/4"x100mm Ergonic mágneses bittartó csavarhúzó,100mm mágneses bithegy tartó csavarhúzó 1/4 befogású, mágneses bitfej tartó csavarhúzó 6,3 1/4"x100mm, 1/4"x100mm Ergonic magnetic bitholder screwdriver

 

A szerszám jellemzői és tulajdonságai:

  • Anyaga: króm-molibdén-vanádium acél
  • Modell: Ergonic
  • Forma: mágneses bit befogó csavarhúzó
  • Méret: 1/4"x100mm
  • Pengehossz: 100mm
  • Bit befogó méret: 1/4'' 6,3
  • Markolat hossz: 101mm
  • Markolat legnagyobb átmérője: 33mm
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 438 125 40

Felhasználási terület:

1/4" col méretű bittartós csavarhúzó mágneses bitrögzítéssel kézi alkalmazáshoz a kényelmes és pontos csavarozási munkákhoz. Helytakarékos a kialakítás hiszen egyetlen bittartós csavarhúzóval szinte korlátlan variációs lehetőség áll rendelkezésre a bithegyek hosszának, formájának és fajtájának cseréjével, így nagyjából minden csavarozási műveletre alkalmazható, ahol a csavarhúzó funkció megfelő és a hely is elégséges az alkalmazáshoz.

Tipp:

A mágneses rendszerű bittartót ott érdemes használni, ahol gyors szerszámcserére lehet szükség és mágnesesen lehetséges és szükséges a csavar megtartása a ki és becsavarás előtt/után és közben. Hosszabb flexibilis szárú változat is elérhető!

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on!

Mutass többet

Termék ár: 
7.334 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) KI A SZABADBA KFT. webáruházban.
Termékek Neked
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
Háztartási gépek
Babajáték
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.956.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem