Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü
termek-kep
1,5-10mm L-imbuszkulcs készlet hosszú gömbvégű GoldGuard 14K arany bevonattal - BLX9MG - Bondhus - 38099

Hosszúszárú 1,5-10 mm méretű 9db-os gömbvégű metrikus L-imbuszkulcs készlet GoldGuard 14K arany felületű korrozióvédelemmel - BLX9MG - Bondhus - 38099

A klasszikus L-kulcs hosszú gömbvégű kivitelével kényelmes és erős megoldás az imbuszkulcs készletek között. Hosszú gömbvégű (gv.) kivitelével nem csak mélyen fekvő csavarokat könnyebb elérni, de nehezen hozzáférhető helyeken is megállja a helyét, mert a gömbvég segítségével a szerszám 25°-ban megdöntve is használható. A méretpontos kialakítás és az éles sarkok biztosítják, hogy a Bondhus hatszögkulcsok nem fordulnak el a csavarfejben és nem roncsolják a csavarokat. A GoldGuard 14 karátos arany felületkezelés hatékonyan védi meg a szerszámot a korróziótól, különleges megjelenést kölcsönözve neki és a gyakori fémekre allergiás személyeknél egyedülálló módon biztosít lehetőséget szerszámhasználatra védőfelszerelés nélkül is! A Protanium acélból készült Bondhus imbuszkulcsok legalább 20%-kal nagyobb csavarónyomaték átvitelre képesek a konkurenciánál. A Bondhus tok kényelmesen összefogja a szerszámkészletet és egy egyszerű csavaró mozdulattal rögzíthető és oldható a szerszám a tokban. A Bondhus tok kilakításának köszönhetően a szerszám a tokban rögzítve is használható, így nagyobb erő (nyomaték) átvitelét teszi lehetővé. A Bondhus jelenleg a legerősebb hatszögkulcs gyártó!

További elterjedt szerszámnevek: 1.5-10-es gömbvégű arany bevonatos imbusz készlet, 9db-os imbusz készlet aranyréteggel, Imbuszkulcs 1.5-10 mm gömbfejű 14k arannyal, L-hatszögkulcs 1.5-10 mm gömbvégű készlet arany bevonattal, Aranyozott 1.5-10 mm gömbvégű L-kulcs készlet, 1.5-10 mm GoldGuard Ball End Hex Key set, 1.5-10 mm GoldGuard Ball End L-Wrench set

A BLX9MG 9 részes készlet tartalma: 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 mm méretű GoldGuard arany bevonatú korrozióvédelemmel ellátott metrikus hosszú gömbvégű L-imbuszkulcsok.

A szerszám jellemzői és tulajdonságai:

  • Anyaga: Protanium acél
  • Felületkezelés és korrózióvédelem: GoldGuard
  • Kivitel: Hosszú gömbvégű
  • Méretezése: metrikus
  • Méret: 1.5-10mm
  • Modell: BLX9MG
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 38099

Felhasználási terület:

1,5 és 10mm közötti metrikus hatszög (imbusz) belső kulcsnyílású csavarok lazítására/meghúzására használatos mindkét végén a csavarba illeszthető gömbfej végződésű 9 darabos szerszám készlet. Ez a készlet a legtöbb 1,5 mm és 10 mm közötti metrikus gömbvégű imbuszkulcs méretet tartalmazza, amivel a felhasználó a leginkább találkozhat. Hosszított gömbvégű kivitelének köszönhetően mélyebben fekvő és nehezen hozzáférhető csavarok meghúzása és lazítása is könnyebben megoldott. Felületkezelésének köszönhetően a legtöbb fémallergiás is használhatja.

A kép csak illusztráció, a szerszám kinézete a valóságban eltérhet.

Mutass többet

Termék ár: 
12.497 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 3.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) KI A SZABADBA KFT. webáruházban.
Termékek Neked
Kert, Barkács
Háztartási gépek
Kerékpárok
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.227.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem