Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü
termek-kep
1,5-10mm L-imbuszkulcs készlet színes extra hosszú gömbvégű BLX9MXLCG - Bondhus - 69699

Extra hosszúszárú (XL) 1,5-10 mm méretű 9db-os színkódolt (ColorGuard) gömbvégű metrikus L-imbuszkulcs készlet - BLX9MXLCG - Bondhus - 69699

A színkódolt klasszikus L-kulcs extra hosszú gömbvégű kivitelével kényelmes és erős megoldás az imbuszkulcs készletek között. Extra hosszú (XL) gömbvégű (gv.) kivitelével nem csak a nagyon mélyen fekvő csavarokat könnyebb elérni, de nehezen hozzáférhető helyeken is megállja a helyét, mert a gömbvég segítségével a szerszám 25°-ban megdöntve is használható. Az extra hosszú száraknak köszönhetően még nagyobb erőkar áll rendelkezésre a csavar meghúzásához, vagy lazításához. A méretpontos kialakítás és az éles sarkok biztosítják, hogy a Bondhus hatszögkulcsok nem fordulnak el a csavarfejben és nem roncsolják a csavarokat. Az új színkódolt ColorGuard felületkezelésnek köszönhetően a szerszám egy szempillantás alatt azonosítható és a bevonat kíváló korrózió védelemmel bír. A Protanium acélból készült Bondhus imbuszkulcsok legalább 20%-kal nagyobb csavarónyomaték átvitelre képesek a konkurenciánál. A Bondhus tok kényelmesen összefogja a szerszámkészletet és egy egyszerű csavaró mozdulattal rögzíthető és oldható a szerszám a tokban. A Bondhus tok kilakításának köszönhetően a szerszám a tokban rögzítve is használható, így nagyobb erő (nyomaték) átvitelét teszi lehetővé. A Bondhus jelenleg a legerősebb hatszögkulcs gyártó!

További elterjedt szerszámnevek: 1.5-10-es gömbvégű XL hosszú színes imbusz készlet, 9db-os színes extra hossszú imbusz készlet, Színkódolt XL imbuszkulcs 1.5-10 mm gömbfejű, L-hatszögkulcs színes 1.5-10 mm gömbvégű készlet extra hosszú, 1.5-10 mm gömbvégű L-kulcs készlet XL hosszú színes, 1.5-10 mm ColorGuard Extra Long Ball End Hex Key set, 1.5-10 mm ColorGuard XL Ball End L-Wrench set

A BLX9MXLCG 9 részes készlet tartalma: 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 56, 810 mm méretű metrikus extra hosszú gömbvégű L-imbuszkulcsok színes kivitelben ColorGuard bevonattal. 

A színes Extra hosszú gömbvégű készlet darabjai egyenként nem megvásárolhatók viszont garanciális cseréjük megoldott! 

A szerszám jellemzői és tulajdonságai:

  • Anyaga: Protanium acél
  • Felületkezelés és korrózióvédelem: ColorGuard
  • Kivitel: XL hosszú gömbvégű
  • Méretezése: metrikus
  • Méret: 1.5-10mm
  • Modell: BLX9MXLCG
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 69699

Felhasználási terület:

1,5 és 10mm közötti metrikus hatszög (imbusz) belső kulcsnyílású csavarok lazítására/meghúzására használatos mindkét végén a csavarba illeszthető gömbfej végződésű 9 darabos szerszám készlet. Színkodolás segítségével gyorsabb szerszámazonosítást tesz lehetővé így felgyorsítja a munkavégzést. Ez a készlet a legtöbb 1,5 mm és 10 mm közötti metrikus gömbvégű méretet tartalmazza, amivel a felhasználó a leginkább találkozhat. Extra hosszított gömbvégű kivitelének köszönhetően mélyebben fekvő és nehezen hozzáférhető csavarok meghúzása és lazítása is könnyebben megoldott.

Tipp:

Ha valamilyen oknál fogva a színkódolt XL hosszú gömbvégű készlet bármelyik darabja eltörne csak küldje vissza a darabjait és mi díjmentesen kicseréljük. Lásd: Bondhus garancia. 

   

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on! Még több videó a Bondhus® termékekről!

Mutass többet

Termék ár: 
14.224 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 3.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) KI A SZABADBA KFT. webáruházban.
Termékek Neked
Kert, Barkács
Háztartási gépek
Munkaruha
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.114.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem