Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü
termek-kep
1,5-6mm L-imbuszkulcs készlet ProHold hosszú gömbvégű PBLX7M - Bondhus - 74992

Hosszúszárú 1,5-6 mm méretű 7db-os ProHold gömbvégű metrikus L-imbuszkulcs készlet

A klasszikus L-kulcs egyedülálló ProHold hosszú gömbvégű kivitelével kényelmes és erős megoldás az imbuszkulcs készletek között. A kivételes fejlesztésű ProHold csavarmegtartó technológiának köszönhetően nincs több elejtett csavar, legyen a csavar anyaga műanyag, réz, alumínium, acél, rozsdamentes acél vagy bármi más! Hosszú gömbvégű (gv.) kivitelével nem csak mélyen fekvő csavarokat könnyebb elérni, de nehezen hozzáférhető helyeken is megállja a helyét, mert a gömbvég segítségével a szerszám 25°-ban megdöntve is használható. A méretpontos kialakítás és az éles sarkok biztosítják, hogy a Bondhus hatszögkulcsok nem fordulnak el a csavarfejben és nem roncsolják a csavarokat. A csúszásbiztos ProGuard felületkezelés 5x hatékonyabban védi meg a szerszámot a korróziótól szemben más hagyományos felületkezelésnél. A Protanium acélból készült Bondhus imbuszkulcsok legalább 20%-kal nagyobb csavarónyomaték átvitelre képesek a konkurenciánál. A Bondhus tok kényelmesen összefogja a szerszámkészletet és egy egyszerű csavaró mozdulattal rögzíthető és oldható a szerszám a tokban. A Bondhus tok kilakításának köszönhetően a szerszám a tokban rögzítve is használható, így nagyobb erő (nyomaték) átvitelét teszi lehetővé. A Bondhus jelenleg a legerősebb hatszögkulcs gyártó!

További elterjedt szerszámnevek: 1.5-6-es ProHold gömbvégű imbusz készlet, 7db-os ProHold imbusz készlet, Imbuszkulcs 1.5-6 mm ProHold gömbfejű, L-hatszögkulcs 1.5-6 mm ProHold gömbvégű készlet, 1.5-6 mm gömbvégű Prohold L-kulcs készlet, 1.5-6 mm ProHold Tip Ball End Hex Key set, 1.5-6 mm  ProHold Tip Ball End L-Wrench set

A PBLX7M 7 részes készlet tartalma: 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 56 mm méretű ProHold metrikus hosszú gömbvégű L-imbuszkulcsok.

A szerszám jellemzői és tulajdonságai:

  • Anyaga: Protanium acél
  • Felületkezelés és korrózióvédelem: ProGuard
  • Kivitel: Hosszú gömbvégű
  • Csavartartó technológia: ProHold
  • Méretezése: metrikus
  • Méret: 1.5-6mm
  • Modell: PBLX7M
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 74992

Felhasználási terület:

1,5 és 6mm közötti metrikus hatszög (imbusz) belső kulcsnyílású csavarok lazítására/meghúzására használatos mindkét végén a csavarba illeszthető gömbfej végződésű 7 darabos szerszám készlet. ProHold végződésének köszönhetően bármilyen anyagú csavart megtart a szerszámon függőleges és vízszintes helyzetben is egyedülálló, nem mágneses elven tartó és a szerszám teljesítőképességét (erejét) sem befolyásoló csavarmegtartó technológiának köszönhetően. (További előnyei a ProHold technológiának) Ez a készlet a legtöbb 1,5 mm és 6 mm közötti metrikus gömbvégű méretet tartalmazza, amivel a felhasználó a leginkább találkozhat. Hosszított ProHold gömbvégű kivitelének köszönhetően mélyebben fekvő és nehezen hozzáférhető csavarok meghúzása és lazítása is könnyebben megoldott a csavar leejtését megakadályozva. 

Tipp:

Ha olyan helyen kell dolgoznia imbuszkulccsal ahová nehéz hozzáférni vagy nem alkalmazhat mágneses csavarmegtartó technológiát, akkor vásároljon ProHold szerszámot és játszva megoldja feladatát.

   

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on! Még több videó a Bondhus® termékekről!

Mutass többet

Termék ár: 
8.985 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 3.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) KI A SZABADBA KFT. webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Kert, Barkács
Munkaruha
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.138.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem