Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü
termek-kep
PH1 - PH2 x 60mm PH Phillips kétvégű bit / kétoldalas bithegy 1/4 - Felo - 06212610

PH1 - PH2 méretű 60 mm hosszú Phillips PH kétvégű bit / kétoldalas bitfej kézi és gépi behajtóba 1/4'' col/inch befogású - Felo - 06212610

A Felo preciziós forgácsolással kialakított Smart markolatban is használható, de behajtógépekbe és a cserélhető pengéjű marokcsavarhúzóban is használható PH 1-2 dupla végű 1/4'' inch/col befogó mérettel rendelkező csavarhúzó pengét gyárt. A 60mm hosszú kétvégű Felo behajtóhegyek pontos megmunkálással és szigorúan ellenőrzött hőkezelési eljárással készülnek. A méretpontos kialakítás biztosítja, hogy a Felo szerszámok pontosan illeszkednek a csavarfejben és nem roncsolják a csavarokat. A króm-molibdén-vanádium acélból készült Felo hegyek tartós és jó megoldást kínálnak felhasználóinak. A Felo bitek/csavarhúzó pengék gépi és kézi csavarbehajtóval is használhatók és több mint 100%-kal meghaladják az ISO és DIN szabványok követelményeit.

További elterjedt szerszámnevek: PH1-PH2 bit, PH1 és PH2 60mm-es bit, PH1 - PH2 60 mm behajtóhegy, PH1 - PH2 60mm csavarbehajtó hegy, PH bit betét PH1-PH2x60 mm, behajtó bit PH1-PH2x60 mm, PH1-PH2x60 mm Phillips duplavégű csavarhúzó penge, PH1-PH2x60 mm Phillips tip double end screwdriver blade.

A szerszám jellemzői és tulajdonságai:

  • Anyaga: króm-molibdén-vanádium acél
  • Forma: Phillips PH bit befogású csavarhúzó penge
  • Méret: PH1-PH2
  • Hossz: 60mm
  • Bit befogó méret: 1/4''
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 062 126 10

Felhasználási terület:

PH1 és PH2 méretű Phillips PH profillal ellátott hornyolt csavarfejekhez (általában metrikus és lemezcsavarok illetve gipszkarton csavaroknál is alkalmazott csavarfejeknél) használható kétvégű csavarhúzó bit, mely akár a Felo Smart csavarhúzó és T-kulcs markolatú szerszámához akár a cserélhető pengéjű marokcsavarhúzóhoz is használható, de közvetlen gépi befogással csavarbehajtó bitként is funkcionál.

Tipp:

A PH1-es bit belemegy, de nem tökéletesen illeszkedik a PZ1-es csavarba. Ezért nem mindegy, hogy PZ vagy PH bitet használ a kereszthornyú fejben, mert ha nem megfelelőt alkalmaz, akkor a csavar és a bit károsodhat! Mindig használjon a csavarfejbe méretpontosan illő csavarbehajtó hegyet! Nézzen szét katalógusunkban is!

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on!

Mutass többet

Termék ár: 
1.181 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 3.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) KI A SZABADBA KFT. webáruházban.
Termékek Neked
Szájápolás
Kert, Barkács
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.173.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem