Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
T27x152mm Torx bit / bitfej E 6,3 1/4 ProHold - Bondhus - 71627

T27 méretű 152 mm hosszú Torx® bithegy kézi és gépi behajtóba E 6,3 1/4'' col/inch befogású ProHold® csavarmegtartó technológiával - Bondhus - 71627

A Bondhus preciziós megmunkálással kialakított végződésű T27 méretű E 6,3 1/4'' inch/col befogó mérettel rendelkező hosszúszárú Torx® bitet gyárt. A 150mm-nél is hosszabb (6"inch/col=152mm) hosszú Torx behajtóhegyek pontos megmunkálással és szigorúan ellenőrzött hőkezelési eljárással, különleges Bondhus Protanium acélból gyártják melyek bizonyítottan legalább 20%-kal nagyobb csavarónyomték tűréssel készülnek, mint más gyártó termékei, így sokkal tartósabbak és nagyobb igénybevételt bírnak. A méretpontos kialakítás biztosítja, hogy a Bondhus szerszámok pontosan illeszkednek a csavarfejben és nem roncsolják a csavarokat. Az új fejlesztésű Bondhus Torx® bitfejek gépi és kézi csavarbehajtóval is használhatók. A ProHold csavarmegtartó techológiával ellátott bithegyek nem engedik leesni a csavart függőleges helyzetben sem, ráadásul a kialakítás nem gyengíti a szerszám teljesítményét és élettartamát. A ProHold rendszer nem tartalmaz mogzó alkatrészt, nem mágneses elven tartja a csavart, ezért különleges környezetben is használható. A ProGuard felületkezési eljárással bevont felület ráadásul 5x korrozíó állóbbá teszi a felületét is, mint más hagyományos felületkezelés, ezért valóban sokáig méretpontos és rozsdamentes a felülete. Ezeknek az összessége az, ami miatt a Bondhus feltétel nélküli élettartam garanciát kínálhat a hosszú Torx bitekre is és a hosszúszárú torx bitek között is kijelenthetnénk, hogy a Bondhus a legerősebb megoldás.

További elterjedt szerszámnevek: T27x152-es Torx® bit, T27x152mm-es Torx bit, T27x152 mm Torx behajtóhegy, T27x152 mm Torx bithegy, T27x152 mm Torx bitfej, T27x152mm Torx csavarbehajtó hegy, Torx bit betét T27x152 mm, behajtó bit T27x152 mm Torx®, T27x152 mm Torx® csavarhúzóbit, T27x152 mm Torx tip Power Bit.

A szerszám jellemzői és tulajdonságai:

  • Anyaga: Protanium acél
  • Forma: Torx® bit betét
  • Méret: T27
  • Hossz: 152mm
  • Bit befogó méret: 1/4'' E 6,3
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 71627

Felhasználási terület:

Mélyen fekvő Torx 27 méretű Torx csavarok lazítására/meghúzására használatos csavarbehajtó betét kézi és gépi behajtókhoz. Ideális szerszám Stihl szerszámgép szerelőknek a gyors csavar ki és behajtáshoz. 

Tipp:

Torx® heggyel talál áruházunkban csavarhúzót, T-kulcsot, L-kulcsot, GorillaGrip összecsukható szerszámot, biteket és lehet hogy mást is :) Nézzen szét katalógusunkban!

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltér!

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on!

Mutass többet

Termék ár: 
4.553 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 4.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) KI A SZABADBA KFT. webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Kert, Barkács
Horgászat
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.568.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem