Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
LG SILENCE PLUS 5 kw oldalfali inverteres klíma szett

DUAL Inverter Compressor™, 10 év garanciával

Az LG DUAL Inverter kompresszora hatékony megoldás és olyan légkondicionáló megalkotását teszi lehetővé, amely gyorsabban hűt, tartósabb és halkabb, mint a hagyományos modellek. A kompresszorra vállalt 10 év garancia biztosíték a hosszú élettartamra.

Dual Inverter Compressor™

A hagyományos kompresszorok, a hőmérséklet állítása érdekében ki- és bekapcsolnak, ami jelentős energiafogyasztással jár. A Dual Inverter Compressor™ a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Ez a minimális ingadozás energiamegtakarítást, és kényelmesebb hűtést eredményez.

Gyors hűtés és energiatakarékosság

Az inverteres kompresszor a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Az energiatakarékos üzemű frekvenciatartományban működő Dual Inverter Compressor™ emellett több energiát takarít meg, mint a hagyományos kompresszorok. Ugyanakkor a készülék messzebbre és gyorsabban fújja a levegőt.

Alacsony zajszint

Az LG egyedülálló ferde ventilátorának és Dual Inverter Compressor™-nak köszönhetően az LG légkondicionálók alacsony zajszint mellett működnek, ami kiküszöböli a felesleges zajt, és zökkenőmentes működést tesz lehetővé.

KOMPLEX VÉDELMET BIZTOSÍTÓ 3M TECH SZŰRŐ

A 3M és az LG korszerű technológiai megoldásai kiszűrik a káros mikrorészecskéket, például a vírusokat, baktériumokat és allergéneket, így biztonságosabbá és egészségesebbé teszik a környezetet.

Aktív energiaszabályzás

Az aktív energiaszabályzás köszönhetően a körülményektől függően megválaszthatja az energiafogyasztás szintjét. Élvezze a hűvös, kényelmes környezetet, miközben energiát takaríthat meg.

Comfort Air

A Comfort Air a terelőlapokat kényelmesen olyan előre beállított helyzetbe állítja, hogy a készülék ne fújja a levegőt közvetlenül a teremben tartózkodókra.

SmartThinQ

Wi-Fi funkcióval ellátott eszközök, valamint az LG exkluzív vezérlőalkalmazása segítségével bármikor, bárhonnan elérheti légkondicionálóját.

R32 – Nagy hatékonyságú hűtőközeg

Élvezze a környezetbarát kényelem hűs fuvallatát. Az R32 hűtőközegnek nem csupán a hűtési indexe magasabb, mint a freontechnológiáé, hanem környezetbarátabb és biztonságosabb is nála.

Gyors és egyszerű telepítés

Az LG légkondicionálók egyszerűbb és hatékonyabb telepítést tesznek lehetővé környezettől és a telepítésben részt vevők számától függetlenül. A telepítéshez szükséges munkaerő és idő csökkentésével rövidebb idő alatt több légkondicionáló berendezés telepíthető több otthonba.

Függőleges, 6 fokozatú zsaluszabályozás

A felhasználók 6 előre beállított pozíció közül választhatják ki a zsalu irányát, s így pontosan a kívánt irányba terelhetik a légáramlatot.

Kettős védőszűrő

A kettős védőszűrő megfogja a 10 ㎛-nél nagyobb porszemeket és a baktériumokat.

Nyugodt alvás

A lehető legnyugodtabb alvási környezet biztosítása érdekében, egyetlen gombnyomással automatikusan módosíthat 3 különböző funkciót is (közvetett légfúvás/7 órás kikapcsolás beállítása/gyengéd légfúvás és alvási idő logika).

Automatikus tisztítás

A teljes körű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb és kényelmesebb környezetet biztosít.

Gold Fin™

A Gold Fin™ technológia garantálja, hogy a felület ellenállóbb legyen a korrózióval szemben, így jelentősen megnöveli a hőcserélő élettartamát.

Gyors fűtés

A 4 utas automatikus hintáztatás a légáramot a környezethez igazítja, ami lehetővé teszi a szobákban a meleg levegő egyenletes elosztását, ezzel lehetővé téve a gyors felmelegítést.

 
 

Mutass többet

Termék ár: 
615.950 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 30.500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 4.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) KlimaMan webáruházban.
Termékek Neked
Elektronika (Tv, Hi-Fi, laptop)
Kert, Barkács
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.596.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem