Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Digest Well - Jobb emésztés és anyagcsere gyógynövény mix kapszula 60 db

Adaptogének és egyéb természetes gyógynövények kombinációja

Milyen adaptogén /gyógynövényeket tartalmaz?

Triphala – három szárított gyógynövény keveréke: amla, bibhitaki, haritaki. A triphala ajurvedikus gyógyászat kedvelt gyógynövény kombinációja, melyet az ajurvédikus gyógyászatban székrekedés és gyulladásos gyomorbántalmakra használnak. Emellett néhány kutatás kimutatta, hogy fogyásban is segíthet a zsírégető hatása miatt. 
Icorice root- licorice gyökér :
az édesgyökér ajurvédikus megfigyelések alapján segíthet a gyomor és a nyombél nyálkahártya normál működésének fenntartásában. 
Aloe Vera: Az orvosi aloét évezredek óta használják gyógyításra. Hosszú időre visszanyúló  karrierjét annak köszönheti, hogy számtalan betegségre, bőrelváltozásra és emésztőszervi problémára sikeresen alkalmazható.
Manjistha : évezredek óta használják gyógyításra, elsősorban magas antioxidáns tartalma miatt . Kutatások alapján kiváló stressz oldó, emésztésjavító gyógynövény.
Curry: Megerősíti az egészséges baktériumokat a gyomorban, ezáltal támogatja az emésztési funkciókat. 

Egyéb előnyei ayurvédikus megfigyelések alapján:

Hasznos emésztési zavarok és hasi puffadásszékrekedés esetén. Kiegyensúlyozza az étvágyatsegíti az emésztést. Gyulladáscsökkentő és összehúzó hatású összetevői segítik a méreganyagok távozását a szervezetből. Segíthet vérszegénység esetén. Táplálja a szervezetet és elősegíti a szövetek jó egészségét. Az emésztőrendszeri fertőzések, kelések vagy fekélyek gyógyítására is alkalmas lehet. 
Növelheti az energiaszintet és az állóképességet. 

További fontos össszetevők

Fennel vagy másnéven édesgyökér- Jó rostforrás, támogathatja a szív egészségét, Támogathatja az egészséges bőrt. Gyulladáscsökkentő lehet. Segítheti a súlyszabályozást. Javíthatja a vérszegénység tüneteit.
Tulsi:  Erősítheti az immunrendszert, fokozhatja a szervezet ellenálló képességét. Főként légzőszervi megbetegedések esetén javasolt. Illetve gyulladt fej és arcbőr esetében
Noni:  ananásznál 800-szor több proxeronint tartalmazó, zöldes-sárga növény, használták lázcsillapításra, szorulásra, rovarcsípésre és állati harapás ellen, gyulladások, hasmenés kúrálására.

Figyelmeztetés és felhívás

A termékek kizárólag  felnőtteknek ajánlott. Fordulj orvoshoz, ha várandós vagy, szoptatsz, valamilyen gyógyszert szedsz, esetleg valamilyen betegséged van.
Gyermekek elől elzárva tartandó! 
Étrend-kiegészitő esetén:
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. A termék fogyasztása terhes és szoptatós anyáknak, gyermekeknek nem ajánlott.
Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig /hó,év/
Tárolás: Kérünk, tartsd száraz, hűvös helyen.
Kozmetikum esetén: 
Hosszabb használat előtt végezz bőrpróbát! A kozmetikumból kis mennyiséget kenj az alkarra, a combod belső felére, vagy az alhasra, és figyeld a tested jelzéseit. Ha irritációt tapasztalsz, hagyd abba a testvaj alkalmazását!Ne nyeld le! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl! 18 éves kor alatt ne használd!
Tárolás: Kérünk, tartsd száraz, hűvös helyen.
Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig /hó,év/
Fontos! A Pranagarden kozmetikumok és étrend-kiegészítők nem tekinthetőek gyógyhatású készítményeknek és nem alkalmasak betegségek kezelésére, azok megelőzésére. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve szakszerű orvosi ellátást. A weboldalon feltüntetett információk nem a Pranagarden márka kozmetikum kutatásain alapulnak, hanem : 1) az egyes kozmetikumokban felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények illetve egészségre vonatkozó állítások. 2)  A  kozmetikumokat használó vásárlóink tapasztalatai, észrevételei. 3) Az alapanyagokat beszállító partnereinktől kapott információk. A honlapon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, nem az OÉTI, illetve az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) szakvéleményei. Betegséggel kapcsolatban kérd bőrgyógyászod vagy gyógyszerészed szakvéleményét!
Figyelem a termék fotó  illusztráció a csomagolás eltérhet , változtatás jogát fenntartja. .Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak attól függően, hogy az egyén szervezete hogy hasznosítja az összetételt.

Tanúsítványaink

Mutass többet

Termék ár: 
10.700 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Legjobbáru.hu webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Eco, bio
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.960.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem